FC Barcelona – Chelsea odds: Catalanerne mod de engelske mestre

Efter 1-1 på Stamford Bridge så er det stadig fuldstændig åbent mellem FC Barcelona og Chelsea. Lionel Messi scorede dog det altafgørende udebanemål, så catalanerne må stadig betegnes som favoritter, selvom man aldrig skal afskrive de engelske mestre.

Barça bankede bundproppen Málaga med 0-2 på udebane i lørdags. Luis Suárez headede gæsterne i front allerede efter et kvarters spil på et fantastisk flot indlæg af Jordi Alba. Philippe Coutinho fordoblede føringen efter en halv times tid på et frækt hælmål, da Ousmane Dembélé serverede bolden på et sølvfad. Barcelona fører La Liga i sikker stil med 72 point. Det er otte mere end Atlético Madrid på andenpladsen.

The Blues vandt i lørdags med 2-1 over Crystal Palace på hjemmebane. Willian bragte de engelske mestre i front efter 25 minutter på et langskud. Syv minutter senere sendte Martin Kelly kuglen i eget net. Patrick van Aanholt fik pyntet på resultatet i overtiden. Chelsea er femmer i Premier League med 56 point. Der er fire point op til Tottenham på fjerdepladsen.

Hjemmeholdet er bookmakernes favorit til at snuppe sejren. En hjemmesejr giver odds 1,40 hos Unibet. En udesejr belønnes med odds 8,00. Uafgjort giver pengene 5,00 gange igen.

Hvis man vil vide mere om Unibet og deres odds bonus, så kan man finde vores anmeldelse af dem her.

 

Spil på kampen hos Unibet

 

Optakt: FC Barcelona – Chelsea

FC Barcelona

Catalanerne har været i storform det sidste stykke tid. De har ikke tabt en eneste fodboldkamp siden den 17. januar, hvor de måtte tage hjem fra RCDE Stadium med et 1-0-nederlag i baggagen til Espanyol i Copa del Rey. Det gjorde dog ikke det store, da de vandt returopgøret med 2-0 på Camp Nou og derved sikrede sig videre avancement i pokalturneringen. I deres sidste 13 kampe er det blevet til ni sejre og fire uafgjorte med en samlet målscore på 26-5. Deres offensiv sprudler altså, mens deres defensiv også har været super solid hele sæsonen. Det er faktisk kun Atlético Madrid, som har lukket færre mål ind end dem i ligaen.

Der er slet ikke den store tvivl om, hvem The Blues skal holde øje med i dette opgør. Det er nemlig Lionel Messi og Luis Suárez. Førstnævnte har været fyr og flamme nærmest hele sæsonen og i sine sidste fire kampe for klubben står han noteret for fem mål og en enkelt assist – heriblandt det vitale udebanemål på Stamford Bridge i det omvendte opgør. Sidstnævnte har da også været skarp foran kassen igennem længere tid. Han har nemlig lavet fire mål og to assists i sine seneste fire kampe. Den lille, vævre argentiner og den knivskarpe uruguyaner kan skabe kæmpestore problemer for et hvilket som helst forsvar, og det er nok dem, som det skal komme fra, hvis Barça skal sende Antonio Conte og co. ud af verdens mest prestigefyldte turnering for klubhold.

Andrés Iniesta og Sergio Roberto er tvivlsomme, da de døjer med henholdsvis en haseskade og en skade i benet. Denis Suárez og Nelson Semedo er ukampdygtige indtil ultimo marts på grund af henholdsvis en forstrækning i lysken og en haseskade.

 

Chelsea

Chelsea logoDe engelske mestre har derimod ikke set særlig overbevisende ud de sidste par måneder. Siden årsskiftet er det blevet til fem sejre, seks uafgjorte og fem nederlag med en samlet målscore på 23-17. De svinger altså usandsynligt meget, og derfor er det rigtig svært at vide, hvordan de kommer til at klare kampen på Camp Nou. Chelsea har nemlig et rigtig højt topniveau, men også et sindssygt lavt bundniveau. Bedst eksemplificeret ved deres pinlige 0-3-nederlag på hjemmebane til Bournemouth den 31. januar, hvilket blev fulgt op af smertefuldt 4-1-nederlag på udebane til Watford fire dage senere.

På Stamford Bridge gjorde de dog rigtig fin figur i det omvendte opgør, og hvis det ikke var for Andreas Christensens alt for satsede aflevering efter 75 minutter, så kunne de måske endda have vundet kampen med 1-0. Det havde været et meget bedre udgangspunkt, for nu er de tvunget til at score på udebane mod en super solid Barça-defensiv.

Hvis de skal gøre det, så er det nok den brandvarme brasilianer Willian, som de skal sætte deres lid til. Han har været fuldstændig fremragende i sine sidste fem kampe for klubben, hvor han har været Man of the Match fire gange og scoret fire fantastisk flotte mål i processen. Det var kun i 1-0-nederlaget på udebane til Manchester City, at han ikke kom på måltavlen. Her havde The Blues heller ikke et eneste skud på mål, så det var rigtig svære arbejdsbetingelser. Det var i øvrigt også ham, som bankede bolden ind bag Marc Andre Ter Stegen på Stamford Bridge.

Ross Barkley og Antonio Rüdiger er begge to spørgsmålstegn, da de er på vej tilbage efter henholdsvis en haseskade og en lårskade. David Luiz kommer ikke i aktion, da han er ankelskadet indtil primo april.

 

Spilforslag

Som skrevet før så er catalanerne kæmpe favoritter hos bookmakerne, og det hænger nok sammen med de engelske mestres svingende præstationer. Der er dog en spiller hos London-mandskabet, som har været kontinuerligt kynisk foran kassen, og det er Willian. Ikke nok med at han har lavet fire mål i fem kampe for klubben, så har langt størstedelen af dem været på langskud.

Det er lidt af en signaturscoring for den brandvarme brasilianer, når han banker bolden ind fra lang afstand, og han kunne godt gøre det igen i aften. Selvom det bliver en rigtig svær kamp for The Blues, så har vi stadig fidus til, at Willian forsætter sin fornemme målform. Kommer han på måltavlen, så er det med stor sandsynlighed på endnu et langskud. Det er der endda rigtig god værdi i at oddse på hos bookmakeren Unibet.

Derfor anbefaler vi at spille på, Willian scorer udenfor straffesparksfeltet til odds 12,00 hos Unibet.

 

Følg spilforslaget hos Unibet

 

Unibet officielt logo