Spil på Australian Open og optjen løbende free bets

Australian Open, tennissæsonens første grand slam-turnering, er netop startet i Melbourne, og det er med Caroline Wozniacki som en af favoritterne. Den danske tennisdronning har allerede vundet sine to første kampe, og hun er dermed videre til tredje runde. Hos betfair Sportsbook kan man naturligvis spille på Wozniackis såvel som turnerings andre kampe, og det kan blive en rigtig god forretning. betfair Sportsbook giver nemlig et 100 kroner free bet for hvert femte spil, man spiller på Australian Open.

 

Odds på Wozniacki ved Australian Open

 

Sådan får du free bets til Australian Open

Alle kunder med en konto hos betfair Sportsbook kan udnytte denne kampagne. Har man ikke en konto, men leder man efter et sted at oddse på Australian Open, er betfair Sportsbook derfor et oplagt sted at oprette sig. Som ny kunde er man i øvrigt berettiget til en stor velkomstbonus på helt op til 1.000 kroner, hvis man opretter sig netop nu.

betfair Sportsbook, ej at forveksle med Spillebørsen, fordobler simpelthen alle nye kunders første indskud med op til 1.000 kroner. Dermed er man sikret en god startkapital, når man skal til at oddse på Australian Open.

Bliv klogere på betfair Sportsbook med vores bookmakeranmeldelse.

 

Få 1.000 kr. i bonus hos betfair

 

Så snart man har oprettet sin konto hos betfair Sportsbook, skal man til at spille på Australian Open. For hver gang man har spillet fem spil på 100 kroner eller mere til odds 1,40 på Australian Open, får man et free bet på 100 kroner.

Man bestemmer selv, hvad man vil spille på. Man må gerne spille multikuponer så længe, at mindst et af spillene er på Australian Open og minimum odds 1,40. Man kan optjene et free bet om dagen, så det gælder om at spille så meget som muligt.

Der er heller ingen betingelser for, hvilket odds ens free bets skal spilles til. Dermed kan man sagtens vælge en free bet-strategi, hvor man spiller væddemål til lave odds. Free bets kan bruges på enhver sport på betfair Sportsbook. Derudover er det værd at bemærke, at eventuelle gevinster ikke skal gennemspilles. Alle free bets bliver krediteret inden klokken 12 den følgende dag.

 

Odds på Australian Open

 

betfair logo