Australian Open finale: – Få forhøjede odds på Serena og Venus Williams

Lørdag morgen kl. 9.30 er der god grund til at rette blikket mod Australien, for i Melbourne er der rendyrket Williams-opgør i kvindernes singleturnering ved Australian Open. Det er Serena Williams vs Venus Williams, og dermed ligger det 100% fast allerede nu, at en Williams vinder kvindernes finale i år.

888sport er klar med en moppedreng af et tilbud på Australian Open finalen, for her kan nye kunder få forhøjede odds på enten Serena og Venus.

Spil op til 100 kr. til odds 5.00 på Serena eller odds 19.00 på Venus (R/V gælder).

Spil på finalen hos 888sport.dk >>

 

Kort om tilbuddet:

  1. Opret ny konto hos 888sport
  2. Placer dit allerførste væddemål på enten Serena eller Venus i finalen
  3. Spil mellem 10 kr. og 100 kr. på væddemålet
  4. Vinder du, får du din normale gevinst kontant, mens overskydende gevinst op til det forhøjede odds udbetales som en bonus.
  5. Bonussen skal gennemspilles 10 gange til min. odds 1.50.

 

“Den største drøm for os begge”

Leonard Zhukovsky / Shutterstock, Inc.

De to Williams-søstre har domineret tennisverdenen på skift de seneste mange år, og nu mødes de så i en Grand Slam finale ved Australian Open 2017.

“At vi begge er i finalen, er den største drøm som går i opfyldelse for os begge”, sagde Serena om mødet med søster Venus i finalen.

Venus er efterhånden rundet 36 år, og er også en underdog mod sin lillesøster Serena. Gennem tidernes løb har Serena vundet flest indbyrdes opgør med 16-11 i Serenas favør, men lillesøster har stor respekt for storesøster.

“Ingen har slået mig så meget som Venus har. Hun har en ret god statistik mod mig, og vi har en god statistik mod hinanden. Jeg føler, at uanset hvad der sker, har vi begge vundet. Hun har været igennem en masse, og jeg har været igennem en masse. At se hende komme tilbage og gøre det godt, er fantastisk”, sagde Serena, som også kaldte Venus for sin hårdeste modstander.

 

Den ældste single-finalist

Venus blev den ældste Australian Open single-finalist, da hun besejrede en 11 år yngre, 25 årig landsmand i form af CoCo Vandeweghe i en tre sæts semifinale. Venus vandt 6-7 (3), 6-2, 6-3 i en kamp som bød på masser af gode vindere, intensitet og en pæn håndfuld fejl.

Serena Williams spadserede anderledes nemt i finalen med en 6-2, 6-1 sejr over Mirjana Lucic-Baroni – en useedet 34-årige kroat med en placering som nr. 79 på verdensranglisten. Lucic-Baroni havde aldrig en chance mod en veloplagt Serena, som uden at have set søsterens kamp, var bekendt med resultatet, og derfor ivrig efter at sikre sig pladsen i finalen mod storesøster.

En rendyrket Williams-finale var engang en regelmæssig hændelse i tenniskalenderen, men årets Australian Open finale bliver første finale mellem de to søstre siden Wimbledon i 2009. Dengang vandt Serena i hvad der også skulle blive Venus’ sidste Grand Slam finale. Indtil på lørdag.

Spil på finalen hos 888sport.dk >>