Atlético Madrid – FC Barcelona odds: Hvem tager sejren i topkampen?

Der er topkamp i den spanske Primera División, når storklubberne Atlético Madrid og FC Barcelona tørner sammen lørdag aften. Syv kampe inde i turneringen er begge hold stadig ubesejrede, og de ligger på henholdsvis fjerde og førstepladsen.

Atlético røg dog ind i problemer i slutningen af september, hvor de først tabte på hjemmebane til Chelsea i Champions League og efterfølgende spillede 0-0 imod Leganés i La Liga. Dette var dog før landskampspausen, og Atlético vil nu forsøge at komme tilbage på hesten igen.

Barcelona har været fuldstændig suveræne i denne sæson. Siden det samlede Super Cup-nederlag til Real Madrid har de gjort rent bord i Spanien såvel som i Europa, og de oppe på ni sejre i træk. Her er det blandt andet blevet til sejre imod Juventus, lokalrivalerne Espanyol, Sporting CP og senest Las Palmas.

Der er dermed lagt op til en tæt kamp, hvilket bookmakerne også vurderer. Hos Betsafe er der næsten dødt løb, men Barcelona er smalle favoritter til odds 2,65, imens der er odds 2,70 på Atlético.

Læs vores anmeldelse af Betsafe, der konstant belønner kunderne med sprøde bonusser og hyppige kampagnetilbud.

 

Spil på Atlético - Barcelona hos Betsafe

 

Optakt: Atlético Madrid – FC Barcelona

Atlético Madrid

Det er tydeligt, at den transferkarantæne som Atlético blev tildelt i 2016 er begyndt at tære på klubben. Truppen er ikke blevet forstærket længe, og klubben sakker stille og roligt bagud i forhold til Barcelona og Real Madrid. I sidste sæson sluttede de hele 15 point bagefter Barcelona, og i denne sæson er de allerede seks point efter catalonierne.

Til vinter udløber karantænen dog, og herefter kan man forvente, at Atlético for alvor vil begynde at spendere igen. De har allerede hentet den detroniserede stjerne Diego Costa hjem fra Chelsea, men han må ikke spille før januar, når karantænen udløber.

Man skal dog heller ikke male fanden på væggen. Atlético har stadig en stærk trup, og fremtiden ser bestemt lys ud. Holdet er fyldt med spændende unge spillere, og der er ikke længere tvivl om at Atlético er det tredjebedste hold i Spanien.

Madrilenerne er i fare for at må undvære den dygtige kroatiske forsvarsspiller Sime Vrsaljko, der er tvivlsom. Bortset fra ham råder cheftræner Diego Simeone over hele sin trup.

 

FC Barcelona

Calatonierne fra Barcelona er startet sæsonen som lyn og torden. De tabte ganske vist til Real Madrid i den spanske Super Cup, men dette er for længst blevet glemt. Blaugrana er oppe på ni sejre i træk, og de er lige nu kæmpe favoritter til at løbe med det spanske mesterskab.

En del af grunden til Barcelonas succes er den nye cheftræner, Ernesto Valverde, der blev ansat før sæsonen. Han har virkelig formået at få gang i holdet igen, og især hans behandling af Messi fortjener stor ros. Den argentinske troldmand har nemlig været fuldstændig forrygende i denne sæson, hvor han allerede har scoret 13 mål, og dette kan han blandt andet takke Valverde for. Barcelona er dog mere end bare Messi, og flere af klubbens spillere har understreget, at Valverde har fået dem til at føle sig som et hold igen.

Barcelona kommer dog til at lide under, at deres fans ikke har fået lov til at se kampen på stadion. Dette skyldes den politiske uro omkring Cataloniens mulige uafhængighed.

Barcelona må undvære skadede Rafinha Alcantara og Ousmane Dembélé. Derudover er Andrés Iniesta tvivlsom, men han forventes at starte.

 

Spilforslag

Det lyder kliché, men det bedste spil på denne kamp er et målscorer-spil på Lionel Messi. Hos Betsafe får man flotte odds 2,00 på, at han scorer i løbet af kampen.

Argentineren er sprængfyldt med selvtillid for tiden, og han har allerede lavet 11 ligamål i syv kampe. Derudover blev det til en enkelt kasse i de to Super Cup-kampe samt to mål i Champions League. Tirsdag bankede han så Argentina til VM, da han scorede et fantastisk hattrick imod Ecuador i VM-kvalifikationen.

Atlético vil naturligvis have fokus på at stoppe Messi, men med den form han er i for tiden, bliver det tæt på umuligt.

 

Spil på at Messi scorer hos Betsafe