Astana FC – Villarreal odds: Topkamp i Kasakhstan

Det er en vaskeægte topkamp, når Astana FC tager imod Villarreal i Kasakhstans hovedstad. De spanske gæster fører i øjeblikket Europa League Gruppe A, imens hjemmeholdet ligger på andenpladsen. Kun et enkelt point skiller de to mandskaber, og det er dermed en direkte kamp om gruppens førsteplads.

Astana FC sikrede i starten af måneden det kasakhiske mesterskab, og de har også gjort en god figur i dette års Europa League. Efter fire Europa League-spillerunder har de skrabet syv point sammen, og de er for alvor ved at etablere sig selv på Europas fodboldkort.

Villarreal har haft en god sæson indtil videre. Ikke nok med at Den gule ubåd, som klubben kaldes, er på vej videre i Europa League, så ligger den også godt til i den spanske Primera Division. Her er Villarreal i øjeblikket på sjettepladsen, hvormed de altså kæmper med om billetter til næste sæsons Champions League.

Spanierne er selvfølgelig markant bedre end kasakherne på papiret, hvorfor de også er favoritter. Hos bookmakeren NordicBet er der odds 2,40 på, at Villarreal vinder, imens en Astana-sejr fås til odds 3,10.

Læs vores anmeldelse af NordicBet.

 

Spil på kampen hos NordicBet

 

Optakt: Astana FC – Villarreal

Astana FC

Astana FC logoDen kasakhiske storklub sikrede for nyligt det fjerde mesterskab i træk, og der er ingen tvivl om, at Astana er den suverænt største klub i Kasakhstan. Klubben blev dannet så sent som i 2009, og den er på nærmest rekordtid blevet landets altoverskyggende fodboldklub.

Astanas imponerende fremgang skyldes, at den ejes af Samruk-Kazyna-fonden, der får sine penge fra flere af Kasakhstans allerstørste virksomheder. Dette inkluderer blandt andet det nationale postvæsen og jernbane, energigiganten KazMunayGas, den statsejede uraniumproducent Kazatomprom, flyselskabet Air Astana samt en række banker. Fælles for disse er, at de alle er helt eller delvist ejet af den kasakhiske stat.

Med støtte fra landets største virksomheder samt staten er det selvfølgelig heller ingen overraskelse, at Astana er blevet landets største klub. Klubben er markant rigere størstedelen af landets andre klubber, omend Gazprom-støttede Kairat Almaty kommer tæt på.

Derfor har Astana også været i stand til at hente spillere, der normalt ville være udenfor kasakhiske klubbers rækkevidde. De store profiler i truppen er den 23-årige ghanesiske angriber Patrick Twumasi, der scorede 13 mål i den netop overståede sæson samt hans partner Junior Kabananga Kalonji fra Den Demokratiske Republik Congo, der scorede 19 mål. Hvor Kalonji bombede i ligaen, har Twumasi stået for målene i Europa. Han har allerede scoret otte europæiske mål i denne sæson, blandt andet to imod Celtic i august.

 

Villarreal

villarreals officielle logoSpanierne ligner et hold, der er på vej imod en stor sæson. De har blot tabt to af deres seneste 15 kampe i alle turneringer, og de ligger stadig rigtig godt til i alle turneringer. I La Liga er de på sjettepladsen, og de er blot tre point efter Real Madrid på tredjepladsen. Dermed er Villarreal en seriøs kandidat til en plads i næste års Champions League. Den gule ubåd har ikke været med i Europas fineste klubturnering siden 2011/2012-sæsonen, så klubben hungrer virkelig efter at vende tilbage til det gode selskab.

I weekenden spillede Villarreal 1-1 på udebane med Athletic Club i Bilbao. Det var en underholdende kamp, hvor begge hold skabte masser af chancer. Villarreal excellerede især ved at skabe et stort antal muligheder over fløjene, men den sidste skarphed i de afgørende situationer manglede.

Den store oplevelse på Villarreals hold imod Athletic var højreback Mario Gaspar. Den 26-årige spanier lagde op til Villarreals mål, og han var en konstant trussel imod Athletic. Han var derudover fremragende rent defensivt, og i løbet af kampen lavede han hele seks tacklinger og vandt fire hovedstødsdueller.

Villarreal er desværre hårdt ramt af skader for tiden. Til kampen imod Astana må de undvære Sergio Asenjo, bruno Soriano, Ruben Semedo, Andres Fernandez og Samu Castillejo. Derudover er Alvaro Gonzalez tvivlsom.

 

Få 100 kroner gratis live bet

Hos NordicBet kan man lige nu få et 100 kroner gratis live bet på denne uges Europa League-kampe. For at få dette, skal man naturligvis have en konto hos bookmakeren. Har man ikke allerede en konto hos NordicBet, kan man passende oprette sig via linket forneden og få en flot velkomstbonus ovenikøbet. Bookmakeren fordobler nemlig alle nye kunders første indskud med op til 1.500 kroner.

Når man har sin konto klar, er alt man skal gøre at tilmelde sig kampagnen. Dette gør man ligeledes via linket forneden. Derefter skal man lave et kombinationsspil med mindst tre Europa League-kampe på. Disse skal alle minimum være odds 1,30. Denne kupon skal man spille mindst 100 kroner på, hvorefter man modtager sit live bet. Dette live bet kan man spille på alle torsdagens Europa League-kampe.

Hvis live bettet går hjem, får man nettogevinsten udbetalt. Den skal gennemspilles tre gange indenfor 14 dage til odds 1,50 eller højere.

 

Tilmeld dig kampagnen her

 

Spilforslag

Det ligner en tæt kamp i Kasakhstans hovedstad, da ingen af holdene kan tåle at tabe. Villarreal er selvfølgelig favoritter, men de kan få det meget svært i Kasakhstan.

Astana har ikke tabt på hjemmebane i europæisk fodbold siden 2014, hvor netop Villarreal vandt 3-0. Siden dengang har de spillet 17 hjemmekampe uden at tabe. I løbet af denne periode har de blandt andet mødt Celtic to gange, Atlético Madrid, Galatasaray, APOEL og Benfica.

Det er i øvrigt minusgrader i Astana for tiden, så de varmevante Villarreal-spillere kommer til at fryse. Derfor anbefaler vi, at man spiller på uafgjort til odds 3,20 hos NordicBet.

 

Følg spilforslaget hos NordicBet