Arsenal – Liverpool odds: Alle de bedste spilforslag til topkampen

Det er rigtig sjældent kedelige kampe, når Arsenal og Liverpool mødes i Premier League, og der kunne også sagtens være et underholdende opgør i vente lørdag aften klokken 18:30 på Emirates Stadium i Nordlondon. Siden han overtog efter Brendan Rodgers, har Jürgen Klopp ikke prøvet at tabe til kanonerne. To uafgjorte og tre sejre med en samlet målscore på 17-10 er det blevet til siden oktober måned 2015. Er Unai Emery manden som kan bryde den negative spiral?

The Gunners fik med nød og næppe spillet sig videre til kvartfinalerne af Carabao Cuppen i onsdags. Her besejrede de Blackpool fra League One med 2-1 på eget græs. Stephan Lichtsteiner og Emile Smith Rowe stod for scoringerne, mens Matteo Guendouzi måtte gå tidligt i bad efter en times tid. I ligaen ligger de nummer fire med 22 point.

The Reds bankede Cardiff med 4-1 hjemme på Anfield i lørdags. Mohamed Salah både scorede og assisterede, mens Sadio Mané noterede sig for to fuldtræffere. De ligger på en delt førsteplads i Premier League med 26 point.

Bookmakeren bet365 har gjort Merseyside-klubben til forhåndsfavoritter. I skrivende stund er der således odds 2,00 på en udesejr. En hjemmesejr giver pengene 3,60 gange igen. Uafgjort belønnes også med odds 3,60.

 

Odds på Arsenal-Liverpool hos bet365

 

De bedste odds på Arsenal – Liverpool

Efter vores bedste overbevisning er der rigtig mange gode væddemål, hvis man vil placere et par odds på Arsenal – Liverpool. I dette afsnit vil vi tage et kig på nogle af de mange anbefalesværdige spil, som man kan smide en skilling efter i jagten på lidt ekstra lommepenge. Vi starter med 1×2, hvorefter vi bevæger os videre til målscorere og folk som kunne komme i dommerens sorte bog.

Hvem vinder?

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Først og fremmest handler det selvfølgelig om, hvem der snupper sejren og tager de tre point på Emirates. Her har vi mest af alt fidus til Jürgen Klopps tropper. De har nemlig endnu ikke prøvet at tabe en ligakamp i denne sæson og gør det generelt rigtig godt mod The Gunners. De har ikke tabt mod dem i mere end to et halvt år, og den stime kunne sagtens fortsætte lidt endnu. Særligt fordi både Mohamed Salah og Sadio Mané har fundet målnæsen frem igen. De var kolde og kyniske foran kassen mod Cardiff, og det ville ikke undre os, hvis de begge to banker bolden forbi Bernd Leno i Arsenal-buret lørdag aften. Værdien ligger altså på en udesejr i vores optik.

Hvem scorer?

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Når det kommer til målscorere i opgøret, så er der bestemt også et par gode bud. Kigger man på hjemmeholdet, er det meget svært at komme udenom den delte topscorer i Premier League; The Gunners’ gabonesiske goalgetter Pierre-Emerick Aubameyang. Efter en sløv start har han virkelig fået tanket en masse selvtillid og tro på tingene, da han har scoret seks gange i sine sidste fem ligakampe for klubben. Derudover har han endda også noteret sig for to oplæg. På trods af hans franske angrebsmakker Alexandre Lacazette ikke har fået netmaskerne til at blafre i sine seneste to opgør, så er han helt bestemt det næstbedste bud på en målscorer for værterne. Aubameyang og Lacazette er altså dem, der skal score målene for Arsenal.

Tager man derimod et kig på udeholdet, så er der ikke den store tvivl om, hvem der er mest skarp for tiden. Mohamed Salah har scoret i sine sidste to Premier League-kampe, mens Sadio Mané blev dobbelt målscorer i lørdags. Derudover har både egypteren og senegaleseren det rigtig godt mod The Gunners. Egypteren har scoret i de seneste to indbyrdes opgør, mens senegaleseren har lavet tre i sine sidste fire kampe mod lige netop Arsenal. Salah og Mané er utvivlsomt de to bedste bud på målscorere for The Reds.

Hvem får kort?

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Der bliver nok også uddelt et par advarsler på Emirates lørdag aften, men hvem ender med at få skrevet sit navn ned i dommerens sorte bog? Mest oplagte mand er naturligvis den schweiziske kortkonge Granit Xhaka. Midtbanemotoren har allerede raget fem gule kort til sig i denne sæson, og han kunne nemt få nummer seks lørdag aften. Særligt hvis han igen skal husere på venstrebacken, som han gjorde mod både Sporting og Crystal Palace. Det er ikke en position, der passer ham vanvittigt godt og bestemt ikke mod en modstander med en lynhurtig kantspiller. Selv hvis han spiller på den centrale midtbane, kan schweizeren sagtens komme i karambolage med dommeren. Kan man få pengene tre gange igen på en Xhaka-advarsel, er det anbefalesværdigt.

Hos modstanderholdet har de dog også en midtbanemotor, der har en hang til kort. James Milner har fået fire advarsler indtil videre i denne sæson – heraf to i ligaen. Både mod Leicester og Napoli fik han en ostemad, og det gjorde han også mod Chelsea i Premier League og Carabao Cuppen. Milner burde starte på den centrale midtbane sammen med Fabinho og Wijnaldum, og ud af de tre er han den mest oplagte. Et kort til James Milner skal belønnes med omkring odds fire, før det er værd at smide en skilling efter.

 

Spilforslag til Arsenal – Liverpool

Udover at spille på 1×2, målscorere og hvem der får kort, er der også et hav af andre muligheder. Blandt andet om begge hold scorer, og hvor mange mål der kommer. Vi føler os forholdsvis sikre på, at både The Gunners og The Reds kommer på tavlen.

Derudover er der blevet scoret intet mindre end 27 mål i de seneste fem indbyrdes opgør, hvilket vil sige mere end fem i gennemsnit. Det kunne godt blive mere af samme skuffe på Emirates lørdag aften. Derfor er det efter vores bedste overbevisning bestemt ikke nogen dum idé at spille på over 3,5 og/eller 4,5 mål i kampen.

 

Odds på Arsenal-Liverpool hos bet365

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.