Arsenal vs Leicester odds: – Wengers tropper har mest brug for tre point

Arsenal er røget helt ned på 7. pladsen i Premier League, og risikerer nu slet ikke at kvalificere sig til Europa i næste sæson. Derfor er kravet utvivlsomt en sejr til The Gunners, når Leicester i aften gæster Emirates Stadium, og hos bookmakerne er Arsenal da også favoritter mod de regerende mestre.

Hos bet365 er der lige nu odds 1.53 på Arsenal, 4.75 på uafgjort og odds 6.00 på Leicester, hvilket altså betyder lav tiltro til Kasper Schmeichel og Co.

Hvem vi tror på i kampen mellem Arsenal og Leicester, kan du læse mere om i optakten forneden, men er du klar til at spille på kampen, finder du gode Arsenal vs Leicester odds hos bet365. Kampen vises på TV3+.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Arsenal vs Leicester

Arsenal er rutsjet ned på syvendepladsen i Premier League, men har dog spillet færre kampe end holdene på pladserne over i tabellen. The Gunners vil søge at lukke hullet med tre vigtige point her mod Leicester, men der venter en svær kamp, for Arsenal har ikke været på toppen længe, og Leicester synes at være i stærk form efter afskedigelsen af Claudio Ranieri.

Arsenal fik dog oprejsning i weekenden, hvor det – stik mod spil og chancer – blev til 2-1 sejr i FA Cup-semifinalen mod Manchester City over 120 minutters spil. Nacho Monreal og Alexis Sanchez lavede målene for Arsenal. Sanchez kom også på tavlen for Arsenal i den seneste Premier League-kamp, som blev vundet med 1-2 ude mod Middlesbrough.

Leicester har ikke vundet i de fire seneste kampe, hvor The Foxes dog også har mødt Atletico Madrid to gange i Champions League, og været på besøg på to svære udebaner i Premier League hos Crystal Palace og Everton. Til gengæld blev de seks kampe forinden vundet af Leicester, som nu er i komfortabel afstand til nedrykningsstregen.

 

Spilforslag til kampen

Man kan argumentere for, at mestrenes sæson er så godt som overstået, da der ikke er meget mere at spille for efter exit fra Champions League, men mon ikke Craig Shakespeare, Leicesters nye manager, forventer et vis engagement fra sine spillere i dette opgør til trods?

Leicester har ikke haft noget imponerende titelforsvar, og nu handler det om at runde sæsonen af med en værdig præstation, og samtidig gøre klar til næste sæsons strabadser i Premier League. Kampen bør dog ligge til Arsenal, som har fordel af hjemmebanen og samtidigt har alt at spille for.

Først og fremmest tror vi på et tæt opgør, som Arsenal formentlig ikke vinder stort. Vi tipper en Arsenal-sejr på 2-1 til odds 9.00 og peger på Alexis Sanchez som første målscorer til odds 4.33.

Odds.dk spilforslag:

  • Uafgjort (Leicester +1): 4.00
  • Arsenal vinder 2-1: 9.00
  • Sanchez scorer først: 4.33

Spil på kampen her >>