Kun for nye spillere: Få odds 6 på mål i Arsenal – Man City nu

Bookmakertilbud fra betfair, hvor nye spillere kan få odds 6 på, at der bliver scoret mindst et mål i Premier League-kampen mellem Arsenal og Man City.

Allerede i første spillerunde af Premier League finder du et brag af en kamp, når Arsenal møder Manchester City på Emirates Stadium i London. På den ene side står Mesut Özil, Pierre-Emerick Aubameyang og Henrikh Mkhitaryan og på den anden Gabriel Jesus, Kevin de Bruyne og Sergio Agüero. Alligevel vover bookmakeren betfair at booste oddset på, at der kommer mindst ét mål i kampen for nye spillere. Du får pengene seks gange igen i tilfælde af en scoring, så det gælder bare om at få oprettet sig og spillet inden kampstart klokken 17.00 søndag aften.

 

Odds på mål i kampen her

 

Sådan får du forhøjet odds på Arsenal – Man City

For at få odds 6 på mål i Arsenal imod Manchester City skal du bare følge nedenstående fire trin.

  1. Gå til betfair.dk
  2. Opret konto med promokode ZFBJ2L
  3. Spil 50 kr. på over 0,5 mål i Arsenal – Man City til odds 6
  4. Få 300 kroner efter kampen

Det første du skal gøre hos betfair er selvfølgelig at oprette en konto. Det gør du ved at klikke på “Tilmeld dig nu” på kampagnesiden. Herefter indtaster du dit navn, adresse og e-mail, hvorefter kontoen er klar til brug. Promokoden ZFBJ2L bliver automatisk indtastet, så den behøver du ikke bekymre dig om. Vil du alligevel lige dobbelttjekke, at den er der, så finder du den i det nederste højre hjørne af opretningsskærmen.

Bagefter skal du selvfølgelig indsætte penge. betfair lader det være helt op til dig selv, hvor mange penge du indsætter så længe, du som minimum indbetaler 50 kroner. Netop 50 kroner er da også præcis, hvad du skal bruge for at udnytte betfairs forhøjede odds på Arsenal – Manchester City.

Du kan spille 50 kroner på det forhøjede odds. Dermed vinder du 300 kroner, hvis der bliver scoret mindst ét mål i Arsenal – Man City. Gevinsten udbetales umiddelbart efter kampen, hvor du altså får hele 300 kroner. Nettogevinsten, altså 250 kroner, skal herefter gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere. Det har du 90 dage til, hvorefter pengene kan udbetales til din bankkonto. betfair har et enormt spiludvalg, så der er nok at vælge mellem, når gevinsten skal gennemspilles.

 

Arsenal – Man City stinker af mål

Der er lagt op til et brag af en kamp, når Arsenal og Manchester City mødes. Det er nemlig to fremragende fodboldhold, der begge vil frem på banen og score mål. Samtidig er det med to offensivt tænkende managers på sidelinjen i Unai Emery og Josep Guardiola.

At der er garanteret smæk for skillingen kræver blot et hurtigt kig på de seneste resultater. Sidst en kamp mellem de to hold endte uden scoringer var den femte januar 2011. Siden da har de spillet 21 kampe, hvori der altid mindst har været et enkelt mål. I alt har de to klubber mødt hinanden 51 gange siden indførslen af Premier League, hvori det blot er blevet til fem gange 0-0.

Det er da heller ikke så underligt, at der altid scores mål, når man ser på de to holds profiler. Hos Arsenal finder man offensive stjerner som Aubameyang, Özil og Lacazette, imens City kan fremvise en endnu mere imponerende stjernerække. Agüero, Sterling, Gabriel Jesus og selvfølgelig de Bruyne er simpelthen garant for mål.

Manchester City scorede hele 106 ligatræffere i sidste sæson, hvilket var flere end nogle andre. Arsenal holdt sig dog heller ikke tilbage med 74 mål, hvilket var tredjemest i Premier League. Det er samtidig to hold, der ikke for alvor forstår at forsvare sig. Forsvarsspillernes primære opgaver er at deltage i det opbyggende spil, og begge managers går derfor på kompromis med deres defensive egenskaber.

Det er altså nærmest utænkeligt, at der ikke kommer mål i søndagens opgør.

 

Regler og vilkår for forhøjede odds

betfairs glimrende tilbud gælder kun spillere, der ikke allerede har en konto hos bookmakeren. Har man en konto, må man nøjes med det normale odds.

Man kan spille op til 50 kroner på det forhøjede odds, og gevinsten udbetales lige efter kampen. Det er naturligvis tilladt at oddse mere end 50 kroner, men det overskydende beløb vil blive matchet til betfairs almindelige odds på over 0,5 mål. Man må ikke cashe ud i løbet af kampen, og man kan heller ikke kombinere det forhøjede odds med andre spil eller tilbud.

Nettogevinsten fra det forhøjede odds skal gennemspilles én gang til odds 1,50 eller højere. Det har man 90 dage til.

Indskud foretaget med Skrill og Neteller giver ikke adgang til det forhøjede odds.

 

Odds på mål i kampen her

 

De to Premier League-klubber Arsenal og Manchester Citys officielle logoer. De to hold mødes søndag aften i den engelske liga.