APOEL – Real Madrid odds: Kan kongeklubben komme tilbage på sporet?

Mægtige Real Madrid skal en tur til Cypern for at møde APOEL i Nicosia. Selvom det er en svær udebane, så ligner det en overkommelig opgave for kongeklubben. De har også brug for en sejr for at holde liv i håbet om at vinde Gruppe H, da Tottenham lige nu er tre point foran dem.

APOEL mangler stadig at få deres første sejr i dette års Champions League-gruppespil. Efter to uafgjorte med Dortmund står de noteret for to point i gruppen med en samlet målscore på 2-8. Derfor ligger de sidst i Gruppe H, da Dortmund har scoret to mål mere end dem.

Real Madrid tabte til Tottenham i deres sidste Champions League-opgør. Derfor er de nødt til at vinde på Cypern og sætte deres lid til, at Dortmund kan drille London-mandskabet. De ligger nummer to i gruppen med syv point.

Kongeklubben er kæmpe favoritter hos bookmakerne. En hjemmesejr belønnes med odds 17,00 hos LeoVegas Sport, mens en udesejr giver pengene 1,18 gange igen. Uafgjort giver odds 8,50.

Bliv klogere på Danmarks nyeste bookmaker og læs mere om LeoVegas Sport i vores anmeldelse.

 

Spil på kampen hos LeoVegas Sport

 

Optakt: APOEL – Real Madrid

APOEL

Logo for APOELAPOEL vandt i weekenden med 1-3 på udebane over Omonia. Ghayas Zahid stod for de første to scoringer, inden Praxitelis Vouros scorede selvmål. Georgios Efrem lukkede ballet dybt inde i overtiden og sørgede for de tre point. De græske mestre er dog stadig helt nede som numer fem i den hjemlige liga med 17 point. De har vundet fem, spillet to uafgjort og tabt to. AEK Larnaca fører ligaen med 26 point, men de har dog også spillet tre kampe mere end APOEL på nuværende tidspunkt.

I Champions League-gruppen startede de med at tabte 3-0 og 0-3 til Real Madrid og Tottenham, inden de spillede to gange 1-1 med Dortmund. Det ser derfor rigtig svært ud at gå videre fra gruppen, og det kan endda også blive en svær opgave at få tredjepladsen, og derved sikre Europa League til næste år.

Boy Waterman er tvivlsom til opgøret, da han stadig er på vej tilbage fra skade. Uden deres normale førstevalg på målmandsposten, bliver det ikke ligefrem nemmere for cyprioterne at få point mod mægtige Real Madrid. De har dog en rigtig stærk hjemmebane og ekstremt fanatiske fans, som kommer til at støtte deres hold igennem alle 90 minutter. De har for eksempel kun tabt to gange i ligaen på Neo GSP Stadium siden starten af 2016.

 

Real Madrid

Logo for Real MadridKongeklubben har haft det svært igennem det sidste stykke tid. I de sidste fem kampe er det således blot blevet til to sejre, en uafgjort og to nederlag. Den ene sejr var endda i Copa Del Rey over Fuenlabrada, hvor Real Madrid fik to straffespark og vandt med 0-2. Den anden sejr var på hjemmebane over bundproppen fra Las Palmas som blev besejret med 3-0. I weekenden blev det til et målløst opgør mod Atlético Madrid på udebane, og det efterlader kongeklubben på en delt tredjeplads i La Liga med hele ti point op til Barcelona.

I Champions League startede de ud med at vinde deres første to kampe over APOEL og Dortmund med en samlet målscore på 6-1, men derefter gik gassen lidt af ballonen. I de to kampe mod Tottenham er det således kun blevet til et enkelt point. Specielt 3-1-nederlaget på Wembley var noget af et lavpunkt. Dele Alli scorede to gange, inden Christian Eriksen cementerede sejren. Cristiano Ronaldo fik dog pyntet en lille smule på resultatet i slutminutterne.

Til dette opgør må Zinedine Zidane se bort fra Sergio Ramos, Gareth Bale, Mateo Kovacic og Luca Zidane som er ude med henholdsvis en brækket næse, en lårskade, en lyskeskade og en skulderskade. Keylor Navas er tilbage i træning efter sin lyskeskade og når måske at blive klar til kamp.

 

Spilforslag

Real Madrid er tvunget til at vinde og helst også komfortabelt, hvis de vil have en chance for at vinde deres Champions League-gruppe. Derfor tror vi, at de vil være toptændte fra første fløjt og gå helhjertet efter sejren.

Cristiano Ronaldo har været en skygge af sig selv i La Liga, men i Champions League står han noteret for seks mål i fire kampe. Der er også stor sandsynlighed for, at han scorer et par stykker på Cypern. Derfor anbefaler vi at spille på, Real Madrid vinder begge halvlege til odds 2,06 hos LeoVegas Sport.

 

Følg spilforslaget hos LeoVegas Sport