AGF vs Esbjerg odds: – Spil på nedryknings-playoff braget på Ceres Park

Søndag spillede AGF og Esbjerg 0-0 på Blue Water Arena, og dermed står returopgøret piv åbent før kick off onsdag d. 17. maj kl. 18.00. AGF var tæt på at sikre sig mindst ét vigtigt udebanemål, men misbrugte de store chancer, og Esbjerg har nu fordelen af, at kunne avancere på reglen om udebanemål med f.eks. 1-1 i Aarhus.

Se odds på AGF vs Esbjerg i optakten forneden, og spil på kampen hos bet365, hvor der er gode odds at hente på kampen.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Superliga Playoff: AGF vs Esbjerg

AGF var bedst set over 90 minutter i søndagens 0-0 kamp i Esbjerg, hvor den indskiftede joker, Bundu, havde flere muligheder for at afgøre kampen til AGFs fordel. Esbjerg skabte ikke meget til trods for hjemmebanefordelen, og var kun sjældent farlige foran AGF’ernes mål. Det var fjerde kamp i træk, at århusianerne holdt nullet, hvilket nærmest må være klubrekord i de seneste mange år.

Thomas Juel-Nielsen og Jesper Juelsgård har fået styr på sagerne i det centrale AGF-forsvar, men De Hviii’e må undvære sidstnævnte til returkampen pga. karantæne. I stedet bliver det formentlig Nicklas Backman som skal danne makker med Juel-Nielsen, og da Backman har siddet ude hele foråret, bliver det en markant ændring i forsvaret hos AGF. Normalt er Backman en markant stærkere centerforsvar end Juelsgård, så måske er det ikke så skidt endda for De Hviii’e.

Esbjerg blev også ramt på karantænefronten med et par gule kort i søndagens 0-0 kamp, og er derfor uden både Jeppe Andersen og anfører Victor Palsson i kampen. Sidstnævnte vil være et stort tab for Esbjerg, som får brug for alle deres rutinerede kræfter på et formentlig tætpakket Ceres Park i Aarhus.

Læs også: Superliga nedrykker odds

Mustapha Bundu var kampens helt store oplevelse for AGF, da han kom ind i søndags, og han bliver formentlig igen en mand, som er værd at holde særligt øje med hos AGF. Derfor har vi ham også som et frækt bud på kampens første målscorer til odds 9.00 hos bet365, hvilket du kan læse mere om vi vores spilforslag til AGF vs Esbjerg forneden.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Spilforslag til kampen

AGF harvundet 3 af de 4 seneste kamp, og har været det stærkeste af samtlige otte hold i puljerne i slutspillet. Fire clean sheets på stribe vidner om et forvandlet AGF hold, som både formår at krige hårdt, og samtidigt spille sig til adskillige chancer i kampene.

Esbjerg så virkeligt tamme ud i størstedelen af kampen i søndags, og kommer formentlig til at stå meget dybt og forsøge at leve på omstillinger i håbet om at score et vigtigt udebanemål. AGF skal være på vagt, for scorer Esbjerg først én gang, skal AGF minimum score to.

Vi forventer at se en kontrolleret AGF offensiv, som dominerer kampen i boldbesiddelse og chancer, og hvis AGF’erne kan finde effektiviteten frem foran kassen, bør det ende med en hjemmesejr til De Hviii’e her.

Som første målscorer spiller vi på AGFs Bundu, som virkeligt strålede på banen mod Esbjerg, og havde fortjent at komme på tavlen med en kasse. Han bør have spillet sig til en plads i Riddersholms startopstilling på onsdag, og han giver odds 9.00 som første målscorer. Et godt bud, da Esbjerg synes at bruge mange ressourcer på at holde Duncan i skak hos AGF, og Bundu har om nogen den X-Factor der skal til, for at afgøre disse kampe.

Odds.dks spilforslag:

  • AGF vinder: 1.80
  • Ciffertips 2-0: 7.50
  • Bundu scorer først: 9.00

Spil på kampen hos bet365.dk >>