Få et 50 kr. risikofrit spil og vind en NFL-tur til London hos NordicBet

Super Bowl LIII ligger og lurer lige rundt om hjørnet, hvilket betyder, at bookmakerne er i gavehumør. Hos NordicBet giver de eksempelvis både nye og eksisterende kunder et 50 kroners risikofrit spil på Super Bowl, men det stopper overhovedet ikke der. De kører nemlig også en gratis konkurrence, hvor du har muligheden for at vinde NFL-tur til London for to personer. Der er også mange andre fede præmoer på højkant. Alt det kræver er bare, at du tilmeder dig og får flest rigtige svar i deres store Super Bowl-quiz.

 

Få dit risikofrie spil og tilmeld dig her

 

Hvordan deltager jeg?

Det er sådan set ganske simpelt at få et 50 kroner risikofrit spil samt deltage i denne fremragende konkurrence. Her er alt du skal gøre:

 1. Gå til kampagnesiden hos NordicBet
 2. Opret en konto/log ind
 3. Tryk på “Tilmeld”
 4. Svar på de 11 spørgsmål

Klik på det ovenstående link eller den grønne knap for at komme til NordicBets kampagneside. Her skal du enten oprette en konto eller logge ind på din eksisterende konto. Så snart du trykker på den orange knap, hvor på der står “Tilmeld”, vil du modtage et risikofrit spil på 50 kroner. Husk at du skal kunne dække dette beløb med dine egne penge, men du får dem tilbage helt uden omsætningskrav, hvis du taber dit væddemål. Sidste skridt på vejen er at svare rigtig på flest mulige ud af disse 11 spørgsmål omkring Super Bowl LIII.

 • Hvem vinder Super Bowl; Rams eller Patriots?
 • I hvilken halvleg kommer der flest points; første, anden eller lige mange?
 • Hvor mange touchdowns kommer der; 0-3, 4-6 eller 7+?
 • Hvem får flest passing yards; Brady eller Goff?
 • Hvem får flest rushing yards; Rams eller Patriots?
 • Hvor mange turnovers kommer der; 0, 1, 2 eller 3+?
 • Hvem scorer det længste field goal; Rams eller Patriots?
 • Hvad bliver det korteste touchdown; over/under 1,5 yards?
 • Hvem får flest yards; Edelman, Cooks, Gronkowski eller Reynolds?
 • Laver Aaron Donald et sack i kampen; ja/nej?
 • Kommer der et fake punt eller fake field goal; ja/nej?

Skulle der ske det scenarie, at to eller flere spillere har det samme antal rigtige svar, så afgøres det hele på en tiebreaker. Den lyder som følger; hvor mange points kommer der i kampen (inklusiv overtime?).

 

Hvad kan jeg vinde?

Som skrevet i indledningen lyder førstepræmien på en NFL-tur til London til to personer i efteråret. Det er dog overhovedet ikke det eneste, som du kan vinde i denne konkurrence. Skulle du svare rigtig på alle spørgsmålene, men desværre ikke vinde førstepræmien, så får alle med 11 rigtige svar lov til at dele 10.000 kroner ligeligt mellem sig.

Dem der får ti rigtige svar modtager et risikofrit spil på en plovmand. Alle med ni rigtige får et free bet på 250 kroner. Otte rigtige udløser et risikofrit spil på hundrede kroner, mens syv rigtige giver et free bet på en halvtredser. Der er altså ingen grund til ikke at deltage i denne konkurrence!

 

NordicBets regler og vilkår

Det er kun muligt at deltage i denne konkurrence én gang. Husk at tilmelde dig inden du går i gang med at svare på de 11 spørgsmål. Indsender man mere end et svar er dens ens første kupon der tæller. Der er deadline mandag den 4. februar klokken 00:30. Du kan ikke vinde præmien medmindre at din konto er verificeret via NemID. Det er kun muligt at vinde én præmie per konto.

Kampagnen er åbent for samtlige NordicBet-spillere fra Danmark, såfremt de ikke er blevet ekskluderet fra at få bonusser. Den kører fra mandag den 28. januar klokken 12:00 til og med mandag den 4. februar klokken 00:30. Dit risikofrie spil vil være tilgængeligt så snart du tilmelder dig. Vinderne vil modtage deres præmie senst mandag den 4. februar klokken 18:00. Eventuelle gevinster fra risikofrie spil og free bets skal gennemspilles tre gange til odds 1,50 eller højere, før de kan udbetales.

 

Få dit risikofrie spil og tilmeld dig her

 

Vind en NFL-tur for to til London hos NordicBet