Formel 1 Italiens Grand Prix odds: Kan Kevin Magnussen overraske?

Søndag eftermiddag køres sæsonens sidste Formel 1-løb på europæisk grund. Dette sker på den legendariske Monza Park lidt udenfor den italienske storby Milano.

Her kæmper motorsportens allerstørste stjerner endnu en gang om vitale World Cup-point, og der er som sædvanlig lagt op til en tæt duel om sejren.

Som sædvanlig er der også dansk deltagelse, da Kevin Magnussen endnu en gang er i feltet. Magnussens bedste resultat på banen i Italien er en tiendeplads, hvilket han altså skal forsøge at forbedre.

Bookmakerne har dog ikke den store tiltro på K-Mag. Hos bookmakeren bet365 får man odds 2001 på, at Magnussen vinder Italiens Grand Prix.

Spil på Formel 1 hos bet365 >>

 

Favoritterne

Den helt store favorit til at løbe med sejren er englænderen Lewis Hamilton. Den 32-årige superstjerne vandt løbet i 2012, 2014 og 2015, og han har været suveræn indtil videre i denne sæson. Han har i alt vundet syv ud af  sæsonens 12 løb, og han tog senest sejren i Belgiens Grand Prix.

Hamilton ligger i øjeblikket på andenpladsen i den samlede Formel 1 stilling, og han har derfor brug for endnu en sejr, hvis han vil blive verdensmester for første gang i tre år.

Hos bet365 kan man få odds 1,53 på, at Hamilton vinder Italiens Grand Prix.

Hamiltons store konkurrent til sejren er Sebastian Vettel. Tyskeren har ligeledes vundet løbet tre gange, i 2008, 2011 og 2013, og han har vundet de seneste to verdensmesterskaber. Vettel fører da også den samlede stilling i denne sæson, men han har ikke været ligeså suveræn som tidligere. I alt har han vundet fire løb.

Der er odds 4,33 på, at Vettel vinder Italiens Grand Prix hos bet365.

Den tredje store favorit er finske Valtteri Bottas. Den 28-årige Mercedes-kører har vundet to løb i denne sæson, og han blev senest nummer fem i Belgien. Bet365 tilbyder odds 5,00 på, at Bottas vinder Italiens Grand Prix.

 

Hvordan går det Magnussen?

Der har været masser af interesse omkring Kevin Magnussen på det seneste. Den unge dansker har skabt en række uheldige overskrifter, og i Belgiens Grand Prix fejlede han på det grummeste. Her kostede en misset nedbremsning ham dyrebare VM-point, og han faldt fra en niendeplads til en ligegyldig 15. plads.

Magnussen har da også haft en svær sæson generelt. Han har blot tre top ti placeringer, og han ligger samlet på en 14. plads med i alt 11 point. Dermed er han stadig langt fra sin flotte debutsæson, hvor han blev nummer 11 samlet og skrabede hele 55 point sammen.

Bookmakerne har da heller ikke den store tiltro på Magnussen. Hos bet365 får man odds 2001 på, at han vinder løbet. Samtidig kan man også få odds 101 på, at Magnussen kommer på podiet hos bet365.

 

Spil på Italiens Grand Prix hos Bet365 >>