Spil 200 kr. risikofrit på Liverpool-sejr mod Bayern hos Mr Green

Tirsdag den 19. februar er der lagt op til et brag af en kamp på Anfield, når Liverpool og Bayern München skal krydse klinger i 1/8-finalerne af Champions League. Hos Mr Green varmer de op til opgøret ved at give alle nye kunder et risikofrit spil på The Reds. Alt du skal gøre er, at smide præcis 200 kroner på Liverpool-sejr. Hvis ikke Jürgen Klopps tropper leverer varen, så får du dine penge tilbage som et kontant free bet uden omsætningskrav.

Derudover modtager du endda også en velkomstbonus, når du indbetaler penge på siden første gang. Her er der tale om et free bet på mellem 150 og 500 kroner.

 

Få dit risikofrie spil og free bet lige her

 

Sådan får du dit risikofrie spil på Liverpool

For at få din velkomstbonus samt det risikofrie spil på Liverpool, skal du følge disse fire trin.

  1. Gå til Mr Greens kampagneside
  2. Klik på “Tilmeld dig!”
  3. Opret konto og indsæt penge
  4. Spil 200 kroner på Liverpool-sejr

Vores grønne knapper og links sender dig videre til Mr Greens kampagneside. Derinde skal du klikke på “Tilmeld dig!” for at starte oprettelsesprocessen. Når du har udfyldt dine personlige oplysninger og oprettet bookmakerkontoen, skal der indsættes penge. Alle indbetalinger mellem 150 og 500 kroner udløser et free bet af samme størrelse. Husk at du skal indsætte mindst 200 kroner, da de skal placeres på Liverpool-sejr. Når du har spillet præcis 200 kroner på The Reds, kan du læne dig tilbage og vente til tirsdag aften, hvor der er topbrag på TV3+ med optakt fra klokken 20:00.

 

Mr Greens regler og vilkår

Dette tilbud fra Mr Green gælder fra søndag den 17. februar klokken 12:00 til og med tirsdag den 19. februar klokken 21:00. Du kan ikke gøre brug af tilbuddet, hvis du allerede har oprettet en bookmakerkonto hos dem. Der skal placeres præcis 200 kroner på Liverpool-sejr for at kvalificere sig til sejren. Hvis de ikke vinder, vil du modtage dit free bet indenfor 72 timer. Det er ikke tilladt at trykke på cash out-knappen, mens kampen er i gang. Hvis du indbetaler penge med enten NETELLER eller Skrill, vil det ikke være muligt at gøre brug af dette tilbud.

 

Få dit risikofrie spil og free bet lige her

 

Officielt logo for Mr Green