100 kr. risikofrit liveodds på Danmark mod Spanien (Håndbold EM)

nordicbet-blue-580x330

Søndag aften går det for alvor løs i Mellemrunden ved EM i Håndbold 2016, når Danmark møder Spanien i et opgør der meget vel kunne være en EM-finale værdigt. Nu får vi for alvor testet Danmarks styrke, for Spanien er blandt favoritterne til at vinde EM i år.

Danmark gik videre til Mellemrunden med tre sejre, men hvor spillet haltede lidt i de to første opgør mod Rusland og Montenegro, leverede Mikkel Hansen og co. en magtdemonstration mod Ungarn, som blev blæst ud af banen med 30-22 i den tredje kamp. Nu skal det blive spændende at se, hvor stærke Danmark virkeligt er, mod et kvalitetsmandskab som det spanske.

Læs også: Danmark er nu EM-favorit: Se de nye odds

Vil du spille på Danmark mod Spanien ved EM i Håndbold, kan du få solide odds på kampen hos NordicBet.

NordicBet tilbyder netop nu odds 2.19 på Danmark, mens Spanien er favorit til odds 2.00. Det kan blive et tæt opgør, og Spanien har allerede spillet én uafgjort i Gruppe C (24-24 vs Slovenien), så måske ender kampen her også uafgjort? I så fald får du odds 8.50 hos NordicBet.

Se flere odds på Danmark mod Spanien >>

 

100 kr. risikofrit liveodds på Håndbold EM

NordicBet har også et fabelagtigt 100 kr. risikofrit liveodds-tilbud på en valgfri Håndbold EM-kamp. Du kan kun benytte dette tilbud én gang under dette EM, men til gengæld kan du frit vælge på hvilken EM-kamp du vil benytte det risikofrie liveodds.

Du kan f.eks. bruge det på Danmarks kamp mod Spanien, men du kan også gemme det til senere brug.

Hvad du vælger at spille dit 100 kr. risikofrie liveodds-væddemål på, er helt op til dig. Du må spille single eller kombi-væddemål, sålænge det er liveodds-væddemål og kampe fra EM i håndbold.

 

Sådan gør du:

Log ind på NordicBet og sørg for der står mindst 100 kr. på din konto.

Herefter vælger du dit håndbold EM-liveodds og vælger “riskfree bet” i den blå boks på kuponen.

Sats herefter præcist 100 kr. og placér dit væddemål.

Få 100 kr. risikofrit liveodds på Håndbold EM >>

 

Hvad sker der hvis jeg taber?

Hvis du taber på dit risikofrie liveodds-væddemål, får du pengene tilbage uden yderligere gennemspilskrav.

Vinder du derimod på dit væddemål, får du udbetalt gevinsten med det samme. Fortjenesten (dvs. gevinst minus indsats) skal gennemspilles én gang til minimum odds 1.80 indenfor 14 dage, før pengene kan hæves til banken.

Har du f.eks. spillet 100 kr. på Danmark til at vinde kampen til odds 3.00 undervejs i kampen, vinder du 300 kr. når Danmark vinder. Heraf skal fortjenesten på 200 kr. omsættes én gang til odds 1.80 eller højere.

 

Hold øje med odds-udviklingen undervejs

Det er bestemt værd at livebette på håndbold, for kampene svinger ofte meget undervejs, og det samme gør oddsene. Hvis Danmark f.eks. kommer bagefter med et par mål – og oddset som resultat deraf stiger – kan man score et langt pænere odds ved at vente med at spille på Danmark til efter kampens start.

Det kræver selvfølgelig at Danmark er bagud undervejs, så en sejr ser mindre sandsynlig ud i bookmakernes øjne. Ligesom det altid er tilfældet med livebetting, bør man derfor overvåge liveodds-markedet undervejs i kampen for at satse på det helt rigtige tidspunkt, når oddset er lukrativt.

I modsætning til i fodbold, hvor en 2-0 føring trods alt sjældent bliver vendt til 2-3, sker mirakel comebacks i håndbold nærmest hele tiden, og der er af og til nogle saftige liveodds at hente på favoritter som er kommet bagefter med et par mål.

Vil du spille på Danmark mod Spanien, kan du også læse vores spilforslag på kampen.

Læs også: Spilforslag: Odds på Danmark mod Spanien

 

EM_haandbold_2016