Få 100 kr. for hvert mål imellem Spurs og Dortmund hos Mr Green

Præcis som i opgøret mellem Manchester United og PSG på Old Trafford, så vil Mr Green give alle deres nye kunder et godt tilbud. Denne gang er der tale om 100 kroner per scoret mål i kampen mellem Tottenham Hotspur og Borussia Dortmund på Wembley.

Alt det kræver er, at du spiller mindst 300 kroner pre-match på opgøret til mindst odds 2,00. Derudover modtager du endda også stadig deres velkomstbonus. Her der tale om et free bet på mellem 150 og 500 kroner alt afhængig af din første indbetaling på siden.

 

Tag imod tilbuddet lige her

 

Her er alt, hvad du skal gøre

Det tager ikke meget mere end et par minutter af din dyrebare tid at tage imod dette tilbud. Bare følg disse fire trin.

  1. Gå til kampagnesiden hos Mr Green
  2. Tryk på “Tilmeld dig!”
  3. Opret en konto og indbetal penge
  4. Spil 300 kroner på Spurs – Dortmund (min. odds 2,00)

Først og fremmest skal du klikke på enten linket eller den grønne knap foroven for at komme til kampagnesiden hos Mr Green. Herinde kan du læse meget mere om tilbuddet. Når du er klar, skal du trykke på den gule “Tilmeld dig”-knap. Nu handler det om at udfylde dine personlige oplysninger, oprette din nye bookmakerkonto og indbetale penge på siden. Hvis du indbetaler mellem 150 og 500 kroner vil du modtage et free bet på samme størrelse i odds bonus. Sidste skridt på vejen er at finde et pre-match væddemål til mindst odds 2,00 i Spurs mod Dortmund og smide 300 kroner på det.

Nu kan du læne dig tilbage i sofaen og vente til i aften klokken 20:00, hvor optakten starter på TV3+. Du modtager ét free bet på 100 kroner hver gang, at der bliver scoret i opgøret.

 

Hvad skal jeg spille på i Spurs – Dortmund?

Som skrevet før er det er et krav, at du skal spille 300 kroner på et væddemål til odds 2,00 eller højere. Her på redaktionen vil vi gerne hjælpe dig med at lave en masse lommepenge, og derfor har vi taget et kig på et par anbefalesesværdige spil. Først og fremmest har vi fidus til en sydkoreansk scoring. Son Heung-min har nemlig vist sig at være kold og kynisk foran kassen det sidste stykke tid, og vi kunne godt se ham fortsætte de fornemme takter mod tyskerne. Han har scoret tre gange i træk, og vi sætter vores lid til, at han gør det til fire på stribe.

Derfor anbefaler vi at spille på, Son Heung-min scorer i kampen til odds 2,90 hos Mr Green.

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Du kan ikke gøre brug af dette tilbud, hvis du allerede har oprettet en bookmakerkonto hos Mr Green. Hvis du vil gøre brug af tilbuddet skal du placere et pre-match væddemål i opgøret mellem Tottenham og Dortmund på mindst 300 kroner til odds 2,00 eller højere. Gør du det, vil du modtage et 100 kroner free bet for hvert mål der bliver scoret. Free bets bliver sat ind på din konto senest 72 timer efter dommeren fløjter af. Du kan ikke trykke på cash out-knappen, mens kampen er i gang.

 

Tag imod tilbuddet lige her

 

Officielt logo for Mr Green