Mr Green giver dig et 100 kr. free bet for hvert mål i Man Utd – PSG

Bookmakerne står i kø med gode tilbud og kampagner, når Champions League vender tilbage i aften. Hos Mr Green står de klar med et 100 kroner free bet for hvert mål der bliver scoret i opgøret mellem Manchester United og Paris Saint-Germain på Old Trafford i aften klokken 21:00. Alt det kræver er, at du spiller mindst 300 kroner på kampen pre-match til odds 2,00 eller højere.

Udover dine free bets kan du endda stadig modtage deres velkomsttilbud. Her er der tale om et free bet på mellem 150 og 500 kroner.

 

Få dine free bets hos Mr Green her

 

Sådan får du dine free bets

Alt du skal gøre for at få en masse free bets hos Mr Green er at følge disse fire simple trin.

  1. Gå til Mr Greens kampagneside
  2. Tryk på “Tilmeld dig!”
  3. Opret en konto og indbetal penge
  4. Spil 300 kroner til mindst odds 2,00 på Man Utd – PSG

Hvis du trykker på linket eller den grønne knap foroven, sender vi dig videre til Mr Greens kampagneside. På den måde slipper du for selv at sidde og lede efter den. Herinde trykker du blot på “Tilmeld dig!” og så er du klar til at oprette din bookmakerkonto. Udfyld dine personlige oplysninger og indbetal penge på siden for at modtage din velkomstbonus. Alle indbetalinger mellem 150 og 500 kroner giver et free bet på samme størrelse. Sidst men ikke mindst skal du selvfølgelig spille mindst 300 kroner på opgøret mellem de røde djævle og holdet fra den franske hovedstadig til odds 2,00 eller højere. Herefter er det bare at tænde for dit TV i aften klokken 20:00 og slå over på TV3+. Det er nemlig her optakten starter!

 

Hvad skal jeg spille på i Man Utd – PSG?

Som skrevet før skal du finde et væddemål til mindst odds 2,00 og smide 300 kroner efter det. Her på redaktionen specialiserer vi os i at komme med daglige spilforslag, så vi vil selvfølgelig hjertens gerne hjælpe vores trofaste læsere med at blanke bookmakerne af.

Først og fremmest har vi på fornemmelsen at italienske Marco Verratti kommer til at få det svært overfor den flyvende franskmand Paul Pogba. De to skal duellere på den centrale midtbane, og vi tror, at det bliver med fransk succes. Derfor anbefaler vi at spille på, Marco Verratti får et kort i kampen til odds 2,30 hos Mr Green.

Jagter man en endnu større gevinst, så kan man eventuelt spille på en Pogba-scoring. Franskmanden har noteret sig for otte mål og fem oplæg i sine sidste ti kampe for Manchester United, og han tager endda også straffespark. Bookmakeren ligger i øvrigt langt over resten af markedet og giver pengene fire gange igen, hvis midtbanemotoren får netmaskerne til at blafre. Derfor anbefaler vi at spille på, Paul Pogba scorer i kampen til odds 4,00 hos Mr Green.

 

Mr Greens regler og vilkår

Tilbuddet er kun tilgængeligt for nye kunder hos Mr Green. For at kvalificere sig til kampagnen skal du placere et pre-match væddemål på mindst 300 kroner til odds 2,00 eller højere på kampen mellem Manchester United og Paris Saint-Germain. Gør du det, vil du modtage et 100 kroner free bet, hver gang der bliver scoret i opgøret. Dine free bets vil blive krediteret din konto indenfor tre dage (72 timer). Det er ikke tilladt at bruge sig af cash out-funktionen, men de to hold spiller.

 

Få dine free bets hos Mr Green her

 

Officielt logo for Mr Green