Vild med dans er tilbage i dit TV – odds på hvem der ryger ud i aften!

Odds banner til Vild med dans

Fredag den 7. september betyder ikke bare, at weekenden ligger og lurer lige rundt om hjørnet. Ventetiden er nemlig forbi, da Vild med dans langt om længe er tilbage i dit TV! Hver fredag helt indtil slutningen af november måned skal diverse kendisser forsøge at imponere dommerne. I år består dommerkvarteten af Anne-Margrethe Laxholm, Jens Werner, Britt Bendixen og Nikolaj Hübbe.

Én efter én bliver parrene elimineret, indtil der til sidst er tre tilbage, som skal danse i finalen. Her skal vinderen af sæson 15 findes i et storslået show, hvor familien Danmark vil sidde klistret til skærmen hjemme i stuen.

De bedste odds på Vild med dans finder du hos bookmakeren Danske Spil. Her kan du således både spille på vinderen, hvem der kommer i top tre, og hvilket par der må takke af efter hvert show. I denne optakt tager vi et kig på favoritterne. Både til at snuppe sejren og ryge ud som det første par.

 

Odds på Vild med dans hos Danske Spil

 

Odds på vinderen af Vild med dans

Først er fremmest er det store spørgsmål selvfølgelig, hvem der er forhåndsfavoritterne til at vinde den 15. sæson af Vild med dans. Umiddelbart regner Danske Spil med, at det bliver en tæt kamp mellem Molly Egelind, som er skuespiller og Søs Egelinds datter, og hele Danmarks Melodi Grand Prix-darling Emmelie de Forest. Førstnævnte danner par med Mads Vad, og han har deltaget hele 13 gange tidligere og endda vundet to gange. Sidstnævnte skal danse med Frederik Nonnemann, som har været med seks gange, men aldrig snuppet sejren.

Der er dog også et par af de andre deltagere, som kan byde dem op til dans. Her er der tale om håndboldkoryfæet Lars Christiansen og freestyle skiløberen Laila Friis-Salling, som deltog ved dette års vinter OL. Førstnævnte har fået Sofie Kruuse som sin partner, og hun skuffede i sæson 14 med en tiendeplads. Sidstnævnte har derimod fået en sejrsvant partner i Morten Kjeldgaard, der gik hele vejen i sæson 13.

En outsider til at gå hele vejen kunne være TV-værten Signe Lindkvist. Hun er blevet parret med Thomas Evers Poulsen, der har deltaget i alle udgaver af Vild med dans og vundet i sæson 1 og 12. Radioværten Adam Duvå Hall betragtes af bookmakeren som en dark horse. Han skal forsøge at danse sig ind i danskernes hjerter sammen med Mie Moltke, som måtte tage til takke med en niendeplads sidste år. Nedenfor kan du se et billede af samtlige vinderodds på Vild med dans.

Odds på vinderen af Vild med dans

 

Hvem bliver sendt hjem i første show?

Mens der er hård kamp om førstepladsen, så bliver det også en drabelig duel om at undgå at slutte som nummer sjok. Selvom det er svært at spå om, hvem der må pakke taskerne og tage hjem som det første par, så kunne det godt ligne, at Rosa Kildahl fra ‘Den Store Bagedyst’ og skuespilleren Esben Dalgaard fra ‘En Fremmed Flytter Ind’ er de bedste bud. Førstnævntes partner hedder Esbern Syhler-Hansen, som debuterede sidste sæson med en skuffende 11. plads. Sidstnævnte er blevet sat sammen med Mille Funk, og hun måtte rent faktisk tage til takke med sidstepladsen i sæson 14. Derfor er det bestemt heller ikke utænkeligt, at det skulle ske igen.

Selvom Rosa Kildahl er et relativt ukendt navn, så har hun rigtig mange fans. Den 61-årige kagebager fra Glyngøre har en livsenergi og et gåpåmod, som smitter af på TV-seerne. Det var da også derfor, at hun kæmpede sig hele vejen til semifinalen i ‘Den Store Bagedyst’. Da halvdelen af stemmerne i Vild med dans kommer fra seerne hjemme i stuerne, så ville det ikke undre os, hvis hun overlever i aften på ren popularitet. Hun kunne dog sagtens komme i omdans.

Efter vores bedste overbevisning så bliver det Esben Dalgaard og Mille Funk, som må sige farvel og tak efter en omdans med Rosa Kildahl og Esbern Syhler-Hansen.

 

Odds på Vild med dans hos Danske Spil

 

Danske Spils logo og slogan på grøn baggrund