Endelig, endelig er det blevet den tid på året igen. Det er blevet tid til håndbold i verdensklasse, når det danske kvindelandshold i håndbold skal forsøge at vinde VM i håndbold 2015. I år er det ekstra specielt, da Danmark er værter for VM slutrunden.

Vi har tidligere afholdt store håndboldturneringer i Danmark, men det er første gang vi får lov til at få hjemmebane ved et VM for kvinder. Og så endda som store favoritter, skal man tro bookmakerne. Det hele bliver skudt i gang lørdag d. 5. december og vi glæder os til december med masser af tophåndbold.

 

Odds på VM i håndbold 2015 her – >

 

Danmark er favoritter

I år er Danmark udråbt som store favoritter til at gå hele vejen. De danske kvinder har for alvor fundet formen op mod VM i håndbold, og det kan meget vel være året hvor vi igen kan finde de danske kvinder øverst på skamlen.

Bookmakerne er i hvert fald ikke i tvivl, og det er kun vores norske naboer der forud for turneringen vurderes som større favoritter. Men kun marginalt og ikke i samme grad som de sidste mange år.

Bookmakerne viser stort set dødt løb mellem Danmark og Norge som guldfavoritter. Faktisk er de to lande med afstand de største favoritter. Det så noget anderledes ud for et år siden, hvor Danmark ikke var i nærheden af at være favoritter.

 

Odds på VM i kvindehåndbold 2015

Er du bidt af en gal spillehund, eller har en stor viden om kvindehåndbold, kan du gøre december til en indbringende måned. For hos bookmakerne kan du naturligvis oddse på vinderen af de enkelte kampe, men også på vinderen af hele VM slutrunden.

Vi anbefaler  du placerer dine væddemål hos bet365, der generelt har markedets bedste odds, og derudover med sikkerhed det bedste produkt. Specielt hvis du som de fleste andre danskere har en forkærlighed for at oddse på din mobil.

I nedenstående tabel kan du se de aktuelle odds på vinderen af VM i kvindehåndbold 2015. Vores odds er taget direkte fra bookmakerne og bliver opdateret hvert minut.

Odds på VM i håndbold 2015 her – >

 

Indlæser odds…

 

Udover at spille på vinderen af VM kan du også finder masser af odds på Danmarks kampe. Det være sig alt fra handicap, 1×2, hvem scorer flest mål og hvor mange mål der bliver scoret i hver halvleg. Kort sagt er der masser af muligheder for at stikke ud på de danske kvinder. Det kan måske også være en ekstra motivation til at følge VM sammen med familien.

Vil du gerne lige se holdene an inden du placerer dit væddemål, har du også den mulighed. Du kan nemlig spille på alle kampene når de er gået i gang.

Du kan finde et hav af livebetting-munligheder hos bet365, der helt sikkert er med til at øge spændingen. Bemærk at du kan oddse på din mobil uden brug af nemid. Er du helt ny kunde på bet365, kan du endda få helt op til 1.000 DKK i bonus. Husk at regler og vilkår gælder.

 

De unge spillere skal sikre os VM triumfen

Har du lige som mange andre danskere haft fokus rettet mod herrerne de sidste mange år, har du måske ikke den store viden om de danske kvinder. Men lad dig ikke snyde af ukendte navne på holdet. Danmark stiller med et fantastisk mandskab med masser af unge stjerner.

Der er dog også en god portion rutine på holdet, og de fleste kan nok nikke genkendende til navne som Stine Jørgensen, Rikke Skov og Lotte Grigel. Sammen med træner Kalvs Bruun Jørgensen, skal de forsøge at hente VM guld til Danmark.

 

Her bliver VM i håndbold afviklet

Som vi allerede har været inde på, bliver dette års VM afholdt i Danmark. De danske stjerner får hjemmebane i Herning, hvor boxen skal agere hjemmebane for de danske kvinder. Vores første kamp ved dette VM skydes i gang lørdag d. 5/12 hvor Danmark skal op imod Japan.

Udover Herning, bliver der også afviklet VM i håndbold i Næstved, Kolding og Frederikshavn. Alle Danmarks kampe bliver afviklet i Herning. Her bliver semifinalen og finalen også afviklet. Finalen bliver spillet søndag d. 20. december. Her kan vi håbe at vi får en tidlig julegave med dansk deltagelse og måske VM medaljer.

 

VM for kvinder i TV

At Danmark er en håndboldglad nation behøver vi vel næppe at fortælle. Derfor kan du også se alle kampe i TV, og i år er det TV2 og DR der har sikret sig rettighederne til VM slutrunden. Det betyder at stort set alle danskere har mulighed for at følge de danske kvinders vej mod VM triumfen.

Alle Danmarks indledende kampe bliver spillet klokken 20.45, så der er tid til at få afsluttet julekalenderen for de små.

Kampene kan følges på enten TV2, DR1, DR3 eller TV2 sport. Danmarks kampe bliver sendt på enten TV2 eller DR1.

Finalen vises både på DR1 og TV2 hvis de danske kvinder ender med gå hele vejen. Så lad os da håbe vi gør det.