Odds på dine favoritter i Vild Med Dans

Odds er ikke længere forbeholdt fodbold-, håndbold- og andre sportskampe. En lang række danske spiludbydere er nemlig begyndt at tilbyde odds og betting på en række TV-programmer, begivenheder og andet, der er relaterer sig til underholdningsbranchen.

Således kan man nu også spille på det populære TV-program Vild Med Dans, der løber over skærmen på TV2 hver fredag kl. 20:00.

Hvis man derfor ønsker at gøre sin fredag aften lidt ekstra spændende, eller hvis man måske tror, man har talent for at spotte dem, der laver de rigtige trin, er odds på Vild Med Dans dét, der skal tilsættes en fredag aften hjemme i sofaen.

 

Lidt om Vild Med Dans

Vild Med Dans er et underholdningsprogram, som de fleste danskere har stiftet bekendtskab med på den ene eller anden måde. På trods af programmets store popularitet er det dog ikke en dansk opfindelse.

Som flere andre underholdningsprogrammer har Vild Med Dans nemlig hentet inspiration fra udlandet, hvor det populære danseprogram Strictly Come Dancing fra britiske BBC har fungeret som det fundament, der er videreudviklet fra, hvor almindelige briter lærte at danse ved hjælp af en professionel dansepartner, ligesom amerikanske Dancing With The Stars også har været en vigtig inspirationskilde.

Således løb den første Vild Med Dans-sæson af stablen tilbage i 2005, hvor skuespillerinde Mia Lyhne vandt med sin dansepartner Thomas Evers Poulsen.

Hvem der avancerer fra runde til runde bliver 50% bestemt af de professionelle dommere i studiet og 50% af seernes SMS-stemmer. Flere gange har der vist sig at være uoverensstemmelse mellem dommernes og seernes favorit, hvilket kom til udtryk i sin ekstreme form i 2013, hvor publikumsdarlingen, Allan Simonsen, nåede hele vejen til semifinalen på trods af – mildest talt – manglende dansekundskaber.

 

Vind penge på Vild Med Dans-odds

Tilbage i 2013 havde der derfor været en yderst pæn skilling at hente, hvis man havde oddset på Allan Simonsen som vinder af programmet fra start af, og Europas Bedste Fodboldspiller anno 1977 havde gået hele vejen.

Det samme gør sig gældende i den nuværende sæson og andre sæsoner af Vild Med Dans, hvor der løbende sættes odds på de enkelte danseres vinderchancer. Oddsene afspejler naturligvis de enkelte dansepars reelle chance for at vinde, men dette kan sagtens ændre sig i løbet af programmet i takt med, at nogle dansere bliver dygtigere og dygtigere.

Hvis du derfor tror, at du i løbet af programserien har spottet, hvem der har potentiale til at gå hele vejen, kan du med fordel sætte en lille pose penge på din favorit, som måske – og forhåbentlig – vil betale sig tilbage efter den store finale.

 

Sæt odds på Vild Med Dans til hver fredag

Det er dog heller ikke nødvendigvis kun på grund af det økonomiske aspekt og chancen for at vinde lidt penge, at mange sætter odds på Vild Med Dans. Det kan nemlig også bare gøre, at programmet bliver lidt ekstra underholdende, da det måske bliver lidt ekstra nervepirrende, hvem der ryger ud, hvis man har penge på en af dem, der står i farezonen.

Derfor kan det give programmet lidt ekstra til underholdningen, hvis man oddser lidt penge på ens favorit inden hvert program, da man på den måde kan sidde i sofaen og heppe med stor begejstring.
De forskellige oddsudbydere tilbyder flere forskellige odds, hvor man både kan oddse på den samlede vinder, hvem der ryger ud af hvert program og så videre.

Odds på Vild Med Dans er for alle – lige fra den store spillehaj og videre til ham/hende, der har aldrig har prøvet at oddse på Vild Med Dans eller andet før. Din indsats behøver derfor heller ikke at være alverden. Du kan sætte 10 eller 20 kroner, hvis du bare gerne vil tilføre lidt ekstra spænding til din fredag aften, ligesom du også kan sætte et af de helt store beløb i jagten på den eftertragtede præmie.