Tennis: Se odds på Caroline Wozniacki og Australian Open 2016

Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki er i fuld gang med opvarmningen til årets første Grand Slam, nemlig Australian Open, som løber af stablen Down Under fra d. 18-31. januar 2016.

Carolines opvarmning foregår bl.a. med WTA-turneringen i Auckland, hvor Wozniacki nu er klar til semifinalen mod Sloane Stephens. Hvorvidt Caroline Wozniacki går hele vejen, må vi vente med at se, men i hvert fald ser den danske tennisstjerne ud til at være i topform og fyldt med selvtillid i øjeblikket.

Caroline Wozniacki har stadig aldrig vundet en Grand Slam i sin karriere, og der er ingen tvivl om, at det står højt på ønskelisten hos den hårdtarbejdende Wozniacki. Skal den komme denne gang ved Australian Open? Det kan du selvfølgelig spille på hos Bet365.

Bet365 har odds på Australien Open 2016-vinderne, og her er der odds 34.00 på Caroline Wozniacki som vinder af kvindernes turnering.

Se alle odds på Australian Open 2016 – både for mænd og kvinder – hos Bet365 herunder.

 

Odds på Australian Open hos Bet365 >>

 

 

Australian Open 2016: Williams og Djokovic favoritter

Favoritten hos kvinderne er desværre ikke Wozniacki, men derimod identisk med sidste års vinder, nemlig Serena Williams. Oddset på den stærke amerikaner er blot en tiendedel af odds på Wozniacki, nemlig odds 3.40.

Øvrige kandidater til årets første Grand Slam titel hos kvinderne inkluderer Victoria Azarenka, Simona Halep og Maria Sharapova, som alle kan spilles til odds 9.00.

Hos mændene er det også sidste års vinder – Novak Djokovic – som er favorit til at vinde igen i år.

Her er oddset kun 1.72 på Novak Djokovic, mens der er hele odds 6.50 at hente på sidste års Runner-Up, Andy Murray.

Også Roger Federer, Rafa Nadal og Stan Wawrinka kan tænkes at drille favoritten i år, og her er der flotte odds at hente. Få odds 9.00 på Federer, 11.00 på Nadal eller 13.00 på Wawrinka.

Herunder kan du se alle vinder odds på Australian Open direkte fra Bet365. Bemærk at oddsene herunder er real time, og kan have ændret sig siden denne artikel blev skrevet. I så fald er det oddset i listen herunder, som er gældende hos Bet365.

 

Odds på mændenes single:

Indlæser odds…

 

Odds på kvindernes single:

Indlæser odds…

 

bet365-580x330