Super odds på AaB vs AGF: – Få vanvittige odds 14.00 på AGF-sejr

odds_aab_vs_agf

Fredag kl. 18.00 står der jysk arvefjende-opgør på plakaten på Energi Nord Arena i Aalborg, hvor AGF kommer på besøg. Hverken AaB eller AGF har vundet i de tre seneste Superliga-kampe, og begge hold vil gå efter tre point til det samlede regnskab.

AaB er netop nu nr. 4 og med i kampen om medaljer, mens AGF kigger opad fra 10. pladsen, og håber på at kunne slutte sæsonen i top 6. Der venter os formentlig en super underholdende kamp, og hvis du skal spille på odds på AaB vs AGF, kan du med god fordel kigge mod 888sport.

Hos 888 har man nemlig Super Odds på AaB vs AGF til nye kunder, som kan spille op til 100 kr. til et forhøjet odds på begge hold. Til denne kamp er der således et fint odds 4.00 på AaB, mens 888 giver vanvittige odds 14.00 på AGF.

Hvis du vinder på dit Super Odds får du hele gevinsten udbetalt uden yderlige spilkrav.

De normale odds på AaB og AGF er – for eksisterende kunder – henholdsvis 2.05 og 3.50, så der er tale om noget af et odds-boost, uanset hvilket hold man tror på. Læs mere om kampen i vores optakt forneden, eller besøg 888sport med det samme, hvor du kan læse mere om disse Super Odds på AaB vs AGF.

* Regler og vilkår gælder

 

Odds-optakt: AaB vs AGF

aab_logoNår AaB tager imod AGF fredag aften i Aalborg, bliver det AaB-anfører Rasmus Würtz’ kamp nr. 400 i AaB-trøjen, og den populære midtbaneslider glæder sig over milepælen.

Jeg er rigtig stolt over nå så mange kampe for AaB. Det er ikke sådan, at jeg i hverdagen går og tænker på, hvor mange kampe, jeg har spillet. Men det er rigtig mange kampe, som jeg har spillet gennem min tid i AaB, og det har været nogle fantastiske år i klubben, som jeg ser tilbage på med stolthed”, sagde Rasmus Würtz til aabsport.dk.

AaB har dog ikke vundet i Superligaen i år endnu, hvor man er lagt fra land med en uafgjort og to nederlag. Senest tabte AaB 6-2 i Parken til FCK. Men 400-kamps jubilaren har håb om at det kan vendes hjemme mod AGF.

“Vi skal forsøge at rejse os efter to nederlag i træk. Vi har ikke fået de point, som vi havde håbet på i de første tre kampe i foråret. Når man taber, giver det selvfølgelig et hak i selvtilliden, men vi skal ud og yde en god præstation og kæmpe endnu hårdere, end vi plejer. Vi skal komme ud med en god attitude til kampen, og hvis vi gør det, så skal spillet nok komme hen ad vejen, og forhåbentlig kan det lede til, at vi kan vinde kampen”, sagde Rasmus Würtz.

AaB har ikke fået den start på foråret som man nok havde drømt om, og denne kamp mod AGF bliver en kærkommen lejlighed til at hente forårets første sejr. AaB er da også odds-favoritter til kampen, og det er værd at huske på, at hvis du er ny kunde hos 888, kan du spille på AaB-sejr til odds 4.00. Har du allerede en konto, tilbyder 888 også et flot odds 2.05 på AaB-sejren.

 

Riddersholm: – “Det tager tid at blive et vinderhold”

AGF_logoGæsterne fra AGF er heller ikke kommet fra land, som man havde håbet, for her er det kun blevet til to point i forårets tre første kampe. AGF kunne dog nemt have fået flere point ud af situationen, for “De Hviiie” var uheldige med at tabe 2-1 i Esbjerg sidst, og kunne også have fået mere end 2-2 i Odense og 0-0 hjemme mod FCK (med 10 mand).

Samtidigt er det værd at bemærke, at AGF vandt en overbevisende 0-3 sejr ude mod SønderjyskE i DBU Pokalen, og at århusianerne nu kan se frem til at skulle spille semifinale for første gang i 20 år.

AGFs nye træner, Glen Riddersholm, maner dog til besindighed omkring den skrøbelige pointhøst indtil videre.

“Al respekt for dem, der kun kigger på resultaterne. De har en pointe. Det anerkender jeg, rækker hånden op og siger, at det er fint. Skyd endelig. Men jeg tror, jeg har en god fornemmelse af hvad der skal til for at blive et vinderhold, og det tager tid”, sagde Riddersholm til Aarhus Stiftstidende og fortsætter:

“Jeg er ikke en træner, der kommer ind med tryllestøv, som jeg kaster op i luften og så kører det. Jeg er en træner, der sørger for at skabe et langsigtet projekt med bundklang i, så der virkelig er noget at bygge videre på den dag, jeg ikke er i AGF mere. Ikke kun i form af spillestil, men også i form af kultur og forhåbentlig en stærkere vinderkultur, end da jeg kom”.

AGF har stadig lang vej hjem, hvis man skal være et fast indslag i toppen af dansk fodbold, men det er som om de mørke skyer over Fredensvang langsomt er ved at forsvinde, og AGF’erne så småt kan ane lysere tider i horisonten. Om det bliver til sejr her mod AaB, kan kun tiden vise, men Glen Riddersholm synes at være den helt rigtige mand for AGF i øjeblikket, og meldingerne fra folk omkring klubben er, at stemningen i truppen er fantastisk. Måske er Glen Riddersholm så småt ved at lykkedes med “projekt vindermentalitet”, og måske er vi i virkeligheden vidne til de første spæde skridt for AGF ud af en mørk periode, som har strakt sig over tre årtier.

En streg i regningen for AGF op til denne kamp er, at den vigtige midtbanemand Danny Olsen må sidde over med en skade, men til gengæld glider Daniel A. Pedersen tilbage ind i AGF-truppen.

Med 888sports tilbud om odds 14.00 på AGF (for nye kunder) på dette opgør, er det næsten vanvittigt ikke at vise lidt tiltro til Morten Duncan og co.

 

888-sport-580x330