Optakt: Odds på Liverpool vs Manchester City

Indlæser..

Onsdag aften er der mulighed for revanche for Liverpool, når de tager imod Manchester City hjemme på Anfield. De to klubber mødtes nemlig så sent som i weekenden i Capital One Cup-finalen på Wembley, hvor Manchester City vandt 2-4 efter straffesparkskonkurrence. Den ordinære kamp sluttede 1-1, og efter yderligere 30 minutters målløs fodbold kunne Liverpool konstatere at det er på tide at træne straffespark på træningsanlægget. Emre Can scorede på Liverpools første forsøg, og da City derefter brændte deres første forsøg, så det godt ud for Liverpool som dog fulgte op med tre afbrændere i træk. Da City scorede på deres efterfølgende tre forsøg fra 11-meter pletten, var kampen afgjort og City kunne rejse hjem med årets første trofæ.

Liverpool-spillerne må være opsatte på revanche her, hvor vigtige point er på spil til Premier League-tabellen. Liverpool er nummer ni i rækken med seks point op til Man United på femtepladsen, mens City til gengæld nu er ni point efter Leicester med én kamp til gode. City har hårdt brug for tre point her, hvis håbet om et mesterskab i år ikke for alvor skal begynde at smuldre. City har stadig 36 point at spille om i sæsonen, så intet er naturligvis afgjort endnu.

Bet365 er klar med odds på Liverpool vs Manchester City, og her er er der tæt løb mellem klubberne. Liverpool giver odds 2.70, mens der er odds 2.80 på Manchester City. Uafgjort kan spilles til odds 3.40.

Odds på Liverpool vs Man City >>

 

Indlæser..

 

 

Liverpool vs Manchester City

Det er stadig lidt svingende præstationer, Jürgen Klopps Liverpool-mandskab leverer, og kigger man på de seneste fem kampe, er det da også blevet til to sejre, to nederlag og en enkelt uafgjort. Samtidigt synes Liverpools spil dog at forbedre sig kamp efter kamp, og der har bestemt været gode tendenser at spore på det seneste. Blandt andet holdt Liverpool nullet mod Augsburg i begge Europa League-kampe, som blev vundet samlet med spinkle 1-0, og inden da var Liverpool i Birmingham, hvor man slog Aston Villa med hele 0-6.

Godt nok tabte Liverpool søndagens Capital One Cup-finale til City, men nederlaget faldt trods alt i straffesparkskonkurrence efter 120 minutters fodbold ikke kunne finde en vinder. Nu har Liverpool hjemmebanefordelen mod City, og det bør kunne give Liverpool et ekstra rygstød i kampen. Spørgsmålet er om det er nok til at revanchere nederlaget i Capital One Cup-finalen og få de tre vigtige point til Premier League-regnskabet.

Manchester City har godt nok tabt de to seneste Premier League-kampe, men det er ved at være 14 dage siden den seneste kamp blev spillet. Siden da tabte et reservespækket City-hold med 5-1 til Chelsea i FA Cup’en, hvor flere profiler sad over og tankede energi til kommende kampe. Det kunne ses ude mod Dynamo Kiev i Champions League, hvor City vandt fortjent med 1-3, og i weekenden fik City-spillerne igen grund til optimisme med Capital One Cup-sejren over Liverpool.

 

Spilforslag: Pointdeling på Anfield?

Det bliver formentlig et helt åben opgør igen, som det vi var vidner til i Capital One Cup-finalen for få dage siden. Efter 120 minutters pokalfinale med tilhørende straffesparkskonkurrence, må der være trætte ben i begge lejre, og det kan hurtigt blive endnu en lidt defensiv affære fra begge mandskaber, hvor det i høj grad handler om at holde modstanderne i skak.

City er 5-4-3 på udebane i denne sæson, mens Liverpool er 4-5-3 på hjemmebane. Statistikken vidner om gode muligheder for pointdeling her, for Liverpool har spillet 5 ud af 12 kampe uafgjort hjemme, og City har også delt ofte på udebane i denne sæson.

Vi tror, der er gode chancer for at holdene igen må dele pointene og spiller derfor uafgjort til odds 3.40 hos Bet365.

Odds på Liverpool vs Man City >>

 

bet365-580x330