Optakt: Odds på FCK vs AaB

Indlæser..

Guldkampen i årets Superliga kan reelt blive afgjort allerede på søndag kl. 18.00 i Parken, når FCK tager imod AaB. Se odds på FCK vs AaB i denne odds-optakt til guldkampen i Parken, hvor FCK kan bringe sig op til 10 point foran andenpladsen med en sejr.

FCK spillede senest 0-0 i Aarhus mod AGF, hvor man blev reduceret til 10 mand tidligt i kampen, da Zanka så rødt for en nødbremse. Her leverede FCK en god indsats og holdt et udmærket spillende AGF-hold til nul mål. AaB tog i sidste runde imod OB hjemme, og her tabte AaB et vigtigt skridt i guldkampen, da det blev til 0-1 nederlag til Kent Nielsens tropper.

AaB er tvunget til at hive tre point med hjem til Aalborg, hvis der skal pustes nyt liv i guldkampen i Superligaen i år, men iflg. bookmakeren bet365 ender det med FCK-sejr.

Ser man på odds på FCK vs AaB, er det nemlig FCK som er storfavoritter til odds 1.73, mens der er odds 4.75 på AaB. Uafgjort kan spilles til odds 3.60.

Se flere udvalgte odds på FCK vs AaB herunder fra bet365, eller gå direkte til bookmakeren nu via linket herunder.

Odds på FCK vs AaB >>

 

Indlæser..

 

 

Optakt: FC København vs AaB

FCK har spillet tre kampe i det nye kalenderår, og her er det blevet til to sejre og én uafgjort. Først slog man Esbjerg i Parken med 2-1, hvorefter det blev til en fortjent 0-1 sejr ude mod FC Midtjylland i den udsatte kamp fra efteråret. Senest blev det trods 10 mod 11 i størstedelen af kampen til 0-0 mod AGF i Aarhus, og Ståle Solbakkens tropper marcherer derfor videre mod mesterskabet, som unægteligt ser ud til at lande i København i år.

AaB er syv point efter som de nærmeste forfølgere, og kan med en sejr her lukke forspringet til bare fire point. Taber AaB derimod, bliver det mere end svært for AaB at hale 10 point ind på FCK, som kun sjældent sætter point til i Superligaen i år.

F.eks. er FCK stadig ubesejrede i Parken i denne sæson, hvor man er 8-3-0 med en målscore på 25-8, og AaB som kun har vundet fem ud af 10 udekampe i år, bør få det svært her. AaB har dog også officielt meldt sig ud af guldkampen, som det hører sig til, baseret på at klubbens befinder sig i en opbygningsfase med mange unge talenter i truppen. Det er derfor ikke særligt realistisk at tro, at AaB kan udfordre FCK på den lange bane i foråret, når skader og karantæner begynder at ramme AaB-mandskabet. FCKs trup er langt bredere end AaBs, og AaB lignede heller ikke en guldkandidat i weekendens 0-1 nederlag hjemme til OB.

AaB sluttede ellers efteråret af med fem sejre i de fem sidste kampe, men i det nye år er det kun blevet til ét point indtil videre. Det kom i hus med 1-1 ude mod FCM i forårspremieren.

FCK har Youssef Toutouh klar igen efter han har siddet over i de tre første kampe i foråret pga en skade i opstarten. FCK er derfor i stand til at stille i stærkeste opstilling.

AaB har ikke besejret FC København i en Superliga-kamp i Parken i små 9 år. Den seneste sejr kom d. 5. maj 2007, da Jeppe Curth og Rade Prica lavede målene i en 2-1 sejr til AaB. Siden da har AaB tabt 12 af de efterfølgende 13 kampe i Parken, hvoraf én altså er endt uafgjort. Bemærkelsesværdigt er det også, at AaB kun har scoret tre mål i de 13 kampe, hvoraf to af dem blev scoret i AaBs seneste besøg i Parken, hvor FCK vandt 4-2 i september 2015.

 

Spilforslaget til FCK vs AaB

Guldet bliver så godt som placeret hos FCK på søndag, for vi har stor tiltro til FCK i kampen mod AaB. AaB har endnu ikke helt ramt topformen i 2016, og derfor tror vi ikke på, at nordjyderne kan få skovlen under FCK i Parken.

FCK er uhyggeligt stærke i øjeblikket, og kun et andet tophold i storform vil kunne true FCK i guldkampen. AaB er ikke i nærheden af denne form, og det er FCM heller ikke, så FCK får lov at spadsere mesterskabet hjem i år. Det næste (store) skridt bliver taget i Parken på søndag, når FCK vinder over AaB.

Vi spiller FCK til odds 1.73 netop nu hos bet365.

Odds på FCK vs AaB >>

 

bet365-580x330