Optakt: Odds på Esbjerg vs AGF

Indlæser..

AGF har fået en god start under den nye cheftræner Glen Riddersholm, hvor man har hentet to uafgjorte i Superligaen og en 0-3 sejr i SønderjyskE i Pokalen. Nu venter der endnu en prøvelse for AGF’erne, når Esbjerg fredag aften inviterer til fodbold på Blue Water Arena, og Bet365 er klar med odds på Esbjerg vs AGF.

Hos Bet365 er der odds 2.60 på Esbjerg, mens der er odds 2.75 på AGF, og odds 3.20 på uafgjort. Dermed er der iflg. bookmakeren lagt op til et tæt opgør, som kan svinge begge veje.

Vi ser nærmere på Esbjerg vs AGF i vores optakt herunder, men først kan du se real time udvalgte odds på Esbjerg vs AGF herunder eller hos Bet365.

Odds på Esbjerg vs AGF >>

 

Indlæser..

 

 

Optakt: Esbjerg vs AGF

Fredag d. 11. marts kl. 18.00 fløjter dommer Lars Christoffersen gang i et klassisk jysk opgør mellem Esbjerg og AGF. AGFs officielle tilskuerrekord blev sat tilbage i 1962, hvor små 24.000 tilskuere stimlede sammen i Aarhus og så Esbjerg vinde med 0-4, og siden da er det blevet til talrige opgør mellem disse to klubber. Ser vi på de 10 seneste indbyrdes opgør, har Esbjerg vundet fem, AGF tre og to er endt uden vinder. Før fredagens kamp er Esbjerg nr. 11 og AGF nr. 10, så der er tale om et møde mellem to af Superligaens bundhold. Heldigvis for begge mandskaber er Hobro henholdsvis 8 og 13 point efter i tabellen, og der er derfor umiddelbart ingen nedrykningsfare på færde.

AGF rejser til kampen uden Daniel A. Pedersen, som er i karantæne, og derudover er Danny Olsen, Jens Jønsson og Jesper Lange alle tvivlsomme til opgøret. Det kan åbne op for en helt ny midtbane-konstellation hos aarhusianerne, som derfor kan være sværere end normalt at spå om til dette opgør.

“Danny Olsen, Jens Jønsson og Jesper Lange er alle tvivlsomme, og med Daniel A. Pedersen i karantæne er min udfordring lige nu at sætte en helt ny midtbane sammen. Tre af dem er formentlig ikke i betragtning til fredag, men så får vi mulighed for at teste spillerne og holdet”, siger Riddersholm til Jyllands-Posten.

Hvis både Danny Olsen og Jesper Lange må sidde over, bør det give 90 minutters spilletid til en toptændt Kim Aabech, og det kan være en joker som AGF endnu ikke har spillet til fulde endnu under Glen Riddersholm.

 

Esbjergs skrantende offensiv vs AGFs krigeriske forsvar

Esbjerg kom fra land i det nye år med et hæderligt 2-1 nederlag i Parken, hvor man dog ikke skabte mange chancer i kampen, og fulgte derefter op med en 1-0 sejr hjemme mod Randers på et mål af Ronnie Schwartz i sidste weekend. Nu har Esbjerg igen fordel af hjemmebanen, og det skal blive spændende at se, om vestjyderne kan drage fordel af det for anden kamp i træk. Godt nok vandt Esbjerg i weekenden over Randers, men det var igen uden at spille prangende angrebsfodbold, og kigger man længere tilbage i kalenderen, har Esbjerg kun vundet to af de seneste 12 Superliga-kampe.

“De tre point mod Randers var vigtige. Vi har rykket os meget og fået en fin start på forårssæsonen. Den store forandring er, at de mennesker, der er på banen, er villige til at arbejde for hinanden. Så skal alt det andet og chancerne oppe foran nok komme”, sagde Esbjergs Casper Nielsen til klubbens hjemmeside efter sejren mod Randers, og bekræftede indirekte, at der ikke har været mange chancer “oppe foran”.

AGF har i særdeleshed ændret udtryk rent defensivt – ift. efteråret – hvor tilgangen af den svenske stopper Niklas Backman er tydelig at få øje på. Senest brækkede Backman næsen i kampen mod FCK lige før halvleg, men det fik ikke Backman til at trække sig ud af kampen.

“Han er en kæmpe kriger. Vi var ved at skifte ham ud i pausen med Piscu, men Backman tog lidt papir op i næsen, og så spillede han videre. Det er fantastisk, at man råder over sådan en kriger”, sagde Glen Riddersholm til Jyllandsposten og blandt AGFs fans trækkes der nu paralleller til en af klubbens største krigere i moderne tid, nemlig nordmanden Jan Halvor Halvorsen som huserede i AGFs midterforsvar i 90’erne. Sammen med Duncan i front, har AGF fået to vitale forstærkninger, og det har været tydeligt at se allerede i de tre første kampe under Glen Riddersholm.

Spilforslaget: Her på Spilredaktionen tror vi på en sejr til gæsterne fra AGF i denne kamp. AGFs forsvar må have suttet på forvandlingskugler hele vinteren, for det er med en helt anden autoritet og styrke, AGF forsvarer eget mål i øjeblikket. Esbjerg skabte kun én reel målchance i Parken mod FCK, og med kun tre afslutninger indenfor rammen mod Randers i seneste kamp, ligner det ikke at Esbjergs offensiv er helt oppe i gear endnu. Hvis AGFs forsvar kan stå godt, som det har været tilfældet i 5 af de 6 første halvlege i 2016 (AGF smed 0-2 føring til 2-2 i Odense i anden halvleg), får Esbjerg svært ved at lave mål mod De Hviiie.

Samtidigt ser AGF farlige ud med Duncan på toppen, og nærmest uanset hvilken midtbane Riddersholm ender med at stille med til kampen, forventer vi AGF kommer til at skabe flest muligheder og chancer i dette opgør.

Vi spiller AGF-sejr til odds 2.75 netop nu hos Bet365.

Odds på Esbjerg vs AGF >>

 

bet365-580x330