Optakt: Odds på Chelsea vs Manchester United

Indlæser..

Søndag eftermiddag byder på et spændende opgør mellem sæsonens to største skuffelser i Premier League. Der er naturligvis tale om Chelsea vs Manchester United. Værst ser det ud for hjemmeholdet Chelsea, som stadig indtager en 13. plads i tabellen, mens spillet dog synes at blive bedre uge efter uge. Man United er på femtepladsen, men det er langt fra tilfredsstillende for De Røde Djævle, som har brugt milliarder på nye spillere i de seneste sæsoner.

Mens Chelsea kun har skrabet 29 point sammen – 21 færre end Leicester på førstepladsen – er United stadig inde i mesterskabskampen med 40 point. Det kræver dog at United begynder at vinde nærmest hver eneste kamp, hvis man skal lukke hullet op til Leicester og Man City. Samtidig er både Arsenal og Tottenham bedre med end hæderkronede Man United.

Bet365 giver odds 2.05 på Chelsea, mens der er odds 3.80 på Man United. Uafgjort kan spilles til odds 3.25.

Se flere odds på Chelsea vs Man United herunder hos Bet365, og læs vores optakt og spilforslag på kampen.

Odds på Chelsea vs Man United >>

 

Indlæser..

 

 

Optakt: Chelsea vs Manchester United

Chelsea_logoDer har været skrevet side op og side ned om Chelseas nedtur i denne sæson, og hvis der er undsluppet dine ører, at José Mourinho har fået sparket, har du formentlig boet under en sten de sidste par måneder.

Guus Hiddink er kommet ind og Chelsea synes at være på vej på rette spor, nu hvor man er ubesejret i de sidste otte Premier League-kampe.  At være ubesejret i otte kampe er dog intet bevis for ubetinget succes, for det er trods alt kun lykkedes Chelsea at vinde 3 af disse 8 kampe. Chelsea spiller mange uafgjorte kampe, ligesom det også var tilfældet onsdag aften, hvor Chelsea spillede 0-0 i Watford.

Stimen har dog været god for Chelsea på det sidste, hvor The Blues før kampen mod Watford slog Milton Keynes Dons med 1-5 i FA Cup’en, og før det slog Arsenal på Emirates med 0-1.

John Terry har netop annonceret at han stopper i klubben til sommer, og det kan derfor blive hans sidste kamp på The Bridge mod Manchester United som Chelsea-anfører. Det har vækket harme hos store dele af Chelseas fanskare, at klubben ikke kan blive enige med Terry om en kontraktforlængelse, og der skal nok lyde hyldestsange til den populære anfører under det meste af kampen.

 

6 mål i to kampe af United

Man_UnitedManchester United lignede også et hold som havde slugt en pose forvandlingskugler hver, da man først slog Derby i sikker stil med 1-3 på udebane i FA Cup’en, og dernæst tirsdag lammetævede Stoke med 3-0 hjemme på Old Trafford. I disse to kampe var der for alvor tegn på fremgang at spore i kvaliteten af spillet og de chancer Manchester United fik skabt, men mod Stoke var det dog udeholdet som havde mest boldbesiddelse, hvilket må siges at være atypisk på Old Trafford.

Hvis man skal tro begge klubbers seneste præstationer, blæser der nye vinde over både Stamford Bridge og Old Trafford, men hvilken vind er stærkest? Kun ét af holdene kan bygge videre på den gode stime med en sejr på søndag, men hvem bliver det?

 

Spilforslag: Chelsea vinder på Stamford Bridge

Dette bliver en ufattelig svær kamp at spå om, men med dette spilforslag på Chelsea vs Man United vil vi alligevel gøre et forsøg her på redaktionen.

Selv om United spillede to gode kampe ude senest i FA Cup’en, og derefter hjemme mod Stoke, er vi stadig ikke overbevist om, at krisen er helt afblæst i United. Selv om det momentvis har set godt ud fra særligt Wayne Rooneys side, har Uniteds bundniveau i alt for lang tid, været alt for lavt. Det er heller ikke kun United som ser ud til at være i fremgang – det samme gør Chelsea, som under Guus Hiddink ligner et hold på vej tilbage i vindende form.

Chelsea har spillet med langt mere humør i angrebet på det seneste, og samtidig virker forsvaret til at blive stærkere gang for gang. Det omvendte opgør på Old Trafford i slutningen af december sluttede 0-0, og vi synes Chelsea har rykket sig markant mere spillemæssigt siden da.

Vi spiller Chelsea til at vinde til odds 2.05 netop nu hos Bet365.

Odds på Chelsea vs Man United her >>

 

bet365-580x330