Optakt: Odds på Brøndby vs Randers

Indlæser..

Det er en udfordring at spille odds på Brøndby vs Randers denne gang, for der har været galehus-stemning i denne uge hos begge klubber, som nu tørner sammen midt i krisetider.

I Brøndby er Thomas Frank gået af som cheftræner ovenpå pinlige afsløringer som involverer klubbens formand, Jan Bech Andersen, og i Randers er der krise i omklædningsrummet efter holdet anfører, Christian Keller, nu danner par med Jonas Borrings kone. To helt bizarre sager, som man sjældent ser, og som unægteligt må skabe dårlige stemning i klubberne forud for opgøret.

bet365 har odds på Brøndby vs Randers, og her er der odds 2.45 på Brøndby, mens der er odds 3.00 på Randers. Uafgjort er måske et oplagt resultat her, og det kan spilles til odds 3.10.

Se alle odds på Brøndby vs Randers herunder hos bet365, og læs vores odds-optakt til kampen nederst i artikel, hvor vi har mere om galehus-historierne fra Vestegnen og Randers.

Odds på Brøndby vs Randers >>

 

Indlæser..

 

 

Optakt: Brøndby vs Randers

Det har været en hektisk uge på Vestegnen, hvor det har handlet om alt andet end fodbold. Cheftræner Thomas Frank har taget sit gode tøj og forladt Brøndby IF efter formand Jan Bech Andersen under aliaset “Oscar” igennem længere tid har benyttet et fanforum til anonymt at svine bl.a. Thomas Frank til overfor klubbens mange fans. En galehus-historie af en anden verden, som har givet genlyd over hele Europa, og man har nu hentet Auri Skabalius ind som brandslukker og midlertidig træner.

Læs også: Odds på Brøndbys næste træner: – Hvem skal afløse Thomas Frank?

Søndagens modstandere fra Randers FC ville ikke stå i skyggen af Brøndby i denne uge, er kom selv på banen i ugens løb med en galehus-historie af kaliber. I Randers har anfører Christian Keller brudt en af omklædningsrummets uskrevne regler, da han nu danner par med holdkammerat Jonas Borrings kone. Det slags er bestemt ikke befordrende for holdånden, og da Jonas Borring og Christian Keller begge har forlænget deres kontrakter med Randers for nyligt, står klubben nu overfor et alvorligt dilemma. Hvordan det forplanter sig i dagene op til søndagens kamp mod Brøndby, må vi vente at se. Men faktum er, at Keller er røget i unåde hos fodboldspillere og andre sportsfolk i denne uge, og formentlig også hos hans egne holdkammerater.

Det er altså to mandskaber som har haft en alt anden end fornøjelig uge, som tørner sammen søndag kl. 16.00 på Brøndby Stadion, og det skal blive spændende at se, hvilket af de to hold som kan rejse sig på banen ovenpå en stormfuld uge i medierne og på træningsanlægget.

Brøndby og Randers er netop nu hhv. nr. 5 og 6 i Superligaen med kun to point imellem sig, og begge klubber kigger formentlig stadig opad i tabellen i jagten på europæisk deltagelse i næste sæson.

Kigger vi på de to klubbers to første opgør i foråret, kom Brøndby fint fra land med en 1-0 sejr hjemme mod Hobro. Da Hobro efterfølgende tabte 0-6 hjemme til Viborg, bliver der dog stillet spørgsmålstegn ved Hobros aktuelle styrke. Samtidig tog Brøndby videre til Haderslev, hvor man var udspillet gennem størstedelen af kampen, og så rødt én gang, hvilket måske endda var billigt sluppet. Brøndby-spillerne osede af frustrationer gennem hele opgøret, og der burde måske være givet mere end et rødt kort. Til gengæld fik SønderjyskE skovlen under Brøndby med en 3-1 sejr, som altså blev afløst af en gigantisk ballade på administrationsgangen.

Randers har fået en blandet start på det nye kalenderår, for mens det blev til 1-1 hjemme mod SønderjyskE i forårspremieren, tabte Randers efterfølgende 1-0 i Esbjerg. Dét nederlag blev efterfulgt at balladen mellem Christian Keller og Jonas Borring, og hvordan Randers-spillerne reagerer på søndag mod Brøndby, må vi vente med at se.

 

Spilforslaget til Brøndby vs Randers

Du kan spille odds på Brøndby vs Randers hos bet365, hvor der er flotte odds at hente på begge klubber. Det er svært at spå om udfaldet af denne kamp midt i den verserende ballade i klubberne, men uafgjort vil formentlig være et resultat begge klubber vil være tilfredse med. Det gælder om at komme på tavlen igen efter sidste rundes nederlag, for hvis man taber her, vil krisesnakken formentlig for alvor brede sig i medierne.

Uafgjort kan spilles til odds 3.10 hos bet365.

Odds på Brøndby vs Randers >>

 

bet365-580x330