Optakt: Odds på AGF vs FCK

Indlæser..

Søndagens helt store brag i Superligaen spilles uden tvivl i Aarhus, hvor Det Nye AGF tager imod FC København på Ceres Park. FCK har fået en god start på 2016, hvor man har fået skabt et hul ned til de øvrige forfølgere fra AaB og FCM.

AGF har også fået en god start, hvor man først spillede en fin første kamp under Glen Riddersholm i Odense og fik 2-2 med hjem, og derefter besejrede SønderjyskE med imponerende 0-3 i DBU Pokalens kvartfinale. Det er altså to mandskaber med lidt vind i sejlene, som tørner sammen søndag i Aarhus, og der er ingen tvivl om at tilskuerne kommer til at flokkes til det store atletikstadion for enden af Stadion Allé.

Bet365 er selvfølgelig klar med odds på AGF vs FCK, og her er det gæsterne som er favoritter til at vinde. Der er rigtigt flotte odds 4.20 på AGF, mens der er odds 1.85 på FCK. Uafgjort kan spilles til odds 3.50.

Odds på AGF vs FCK herunder hos Bet365, hvor der er 1000 kr. i velkomstbonus og masser af odds-markeder på kampen.

Odds på AGF vs FCK >>

 

Indlæser..

 

Optakt: AGF vs FCK

Glen Riddersholm og Det Nye AGF har fået en flyvende start på 2016, hvor “De Hviiie” har spillet ude i forårets to første kampe. Først var man tæt på at slå OB ude i forårspremieren, hvor det blev til 2-2 efter 0-2 føring til AGF ved pausen, og i tirsdags var AGF på besøg i Haderslev i DBU Pokalen, hvor AGF sønderbankede SønderjyskE med imponerende 0-3. Allerede efter kun to kampe er det tydeligt at se det aftryk Glen Riddersholm har sat på AGF-holdet, hvor man nu spiller langt mere direkte end under Morten Wieghorst.

I Aarhus har fansene længe skreget på forstærkninger i både angreb og forsvar, hvor der har manglet skarphed i begge felter, og med tilførelsen af “Duncan” og den svenske forsvarsdirigent Niklas Backman ser AGF ud til at have fået to vigtige forstærkninger i forreste og bageste geled. Det blev bl.a. illustreret med al tydelighed i 0-3 sejren mod SønderjyskE i DBU Pokalen, hvor ellers normalt hjemmestærke SønderjyskE slet ikke kom på tavlen for første gang i en hjemmekamp i denne sæson. SønderjyskE er ellers et hold AGF traditionelt har haft svært ved at slå, men tirsdag aften var der ingen slinger i valsen, og AGF vandt en fortjent sejr og er nu klar til DBU Pokalens semifinale for første gang i 20 år.

I takt med at AGF-holdet får mere tid på træningsbanen sammen med Glen Riddersholm, kan man kun forvente at det bliver endnu bedre for aarhusianerne i fremtiden. Nu venter den næste styrkeprøve for Riddersholm og Co., når Superligaens absolutte tophold fra FCK kommer på besøg søndag eftermiddag.

FCK vandt torsdag aften den udsatte kamp mod FC Midtjylland i Herning, og dermed er københavnerne nu solidt i spidsen af den fornemste danske fodboldrække. Det lugter unægteligt at guld til København i år, og det er umiddelbart svært at få øje på, hvem der skal kunne stoppe FCKs stærke mandskab i år. FCK vandt forholdsvist sikkert den første kamp i Parken mod Esbjerg i dette forår, og fulgte flot op på resultatet med en sejr mod FCM i den vigtige topkamp torsdag aften.

Nu venter der formentlig en ligeså hård kamp mod AGF, som den FCK’erne spillede mod FCM torsdag, og måske kan AGF’erne – som spillede tirsdag mod SønderjyskE – lukrere en smule på, at FCK har været i kamp så sent som torsdag aften. FCK er dog ubesejret i de seneste ni Superliga-kampe, hvoraf syv er vundet, så der er ingen tvivl om, at der venter en hård hjemmebane-premiere for aarhusianerne.

Odds på AGF vs FCK hos Bet365 >>

 

bet365-580x330