Optakt: Livestream og odds på Dortmund vs Bayern München

Der er skabt fornyet spænding i toppen af Bundesligaen før lørdagens monsterbrag mellem Dortmund og Bayern München. Onsdag aften slog Dortmund nemlig til med en 0-2 sejr ude mod Darmstadt, og da Bayern samtidigt overraskende tabte 1-2 hjemme til Mainz 05, er der nu blot fem point til forskel på de to tophold i Bundesligaen.

Dortmund kan med en sejr på hjemmebane over Bayern bringe sig to point efter de forsvarende mestre, og dermed for alvor puste nyt spænding ind i opgøret om det tyske mesterskab anno 2016.

Bet365 er klar med på Dortmund vs Bayern München, og her er det måske ikke overraskende gæsterne som er favoritter. Derudover er bet365 også klar med gratis livestream af kampen.

Dortmund giver odds 3.10, mens der er odds 2.25 på Bayern. Uafgjort er bestemt også et sandsynligt udfald af kampen, og her kan man få pengene 3.30 gange igen.

Læs mere om kampen Dortmund vs Bayern i vores optakt herunder, eller gå på opdagelse i bet365s mange odds på kampen.. Vi har håndplukket en række udvalgte odds på Dortmund vs Bayern, som du kan se herunder. Du kan livestreame kampen direkte lørdag d. 5/3 kl. 18.30 hos bet365, hvis du har mindst én krone på din konto.

Livestream og odds på Dortmund vs Bayern >>

 

Indlæser..

 

 

Livestream Dortmund vs Bayern München

livestream_dortmund_vs_bayern_munchen

Kampen mellem Dortmund og Bayern München bliver uden sammenligning en af de største på tværs af hele Europa i den kommende weekend. Vinder Bayern her, vil mange mene at mesterskabet er så godt som afgjort, mens en sejr til Dortmund for alvor vil skabe fornyet spænding om hvor guldet skal sendes hen i år.

Du kan se livestream fra Dortmund vs Bayern München hos bet365, som heldigvis har rettighederne til at vise tysk Bundesliga i Danmark. Alt du skal gøre er, at logge ind på din bet365 konto og gå til “Live Billeder” i menuen. Deaktiver din pop-up blocker, hvis du har sådan en, da du ellers kan have problemer med at åbne afspilleren hos bet365.

Det koster ikke noget at livestreame kampe hos bet365, men det er dog en forudsætning at din konto ikke er tømt for penge. Står der bare én krone på kontoen, kan du se livestream fra Dortmund vs Bayern og en lang række andre topkampe rundt omkring i Europa. Det hele foregår lovligt og sikkert, og du slipper for de illegale, links- og virusinficerede streaming-tjenester, du finder rundt omkring på nettet via Google. Drop dem og log ind hos bet365 nu, hvor der er masser af lovlige livestreams fra alverdens sportsbegivenheder og glimrende livebetting muligheder ved hånden.

Du kan livestreame Dortmund vs. Bayern på din mobiltelefon, tablet eller PC, så der er masser af muligheder for at tage kampen med på farten, hvis du ikke sidder hjemme ved fjernsynet, hvor kampen i øvrigt vises på Eurosport DK.

Livestream Dortmund vs Bayern hos Bet365 >>

 

Kan Dortmund udnytte Mainz’ forarbejde?

Bayern München vinder højest sandsynligt det tyske mesterskab igen i år, men hvis man ikke er fan af Bayern, kan man glæde sig over, at der nu er skabt fornyet spænding i toppen. FC Mainz 05 tog onsdag aften på besøg på Allianz Arena i München, hvor Bayern før opgøret var 11-0-0 for sæsonen med en knusende overlegen målscore på 37-4. I sagens natur var der ikke mange der troede på Mainz-sejren her, og mindst af alle bookmakerne, som gav odds 21.00 på udesejren. Ikke desto mindre lykkedes det Mainz 05 at stjæle alle tre point med en 1-2 sejr i en kamp, som blev domineret af Bayern fra start til slut, men hvor gæsterne kendte deres besøgelsestid foran Bayern-målet.

En enlig svale gør som bekendt ingen sommer, og dette er formentlig ikke starten på en længere nedtur for Bayern. Der venter unægteligt stadig Dortmund en svær kamp lørdag eftermiddag hjemme på Signal Iduna Park, men Jürgen Klopps afløser i Dortmund, træner Thomas Tuchel, øjner nu chancen for at hale ind på ærkerivalerne i denne seks-points kamp.

“Hullet i toppen er blevet mindre, men resultatet ændrer ikke på betydningen af lørdagens kamp. Vi var gået ind til opgøret med samme indstilling, og nu går vi bare ind til den i en bedre situation”, siger Tuchel til Dortmunds hjemmeside.

Dortmund er fem point efter Bayern før kampen, og kan med en sejr altså reducere mestrenes forspring til bare to point. Dortmund har spillet 11 hjemmekampe i sæsonen, og her er man stadig ubesejret med 10 sejre og én uafgjort og en flot målscore på 34-9. Bayern har spillet ude 12 kampe i sæsonen, og her har mestrene vundet ni, spillet to uafgjort og tabt én med en målscore på 21-7.

Der er lagt op til et brag af en kamp, og husk at du kan se kampen på livestream hos Bet365, hvor der selvfølgelig også er masser af saftige odds på Dortmund vs Bayern.

Se og spil på Dortmund vs Bayern her >>

 

bet365-580x330