Spil på vinderen af X Factor 2017: – Chili og Mia er favoritter

odds_paa_x_factor_top

Hver uge er Danske Spil klar med odds på X Factor, hvor du kan oddse på hvem der ryger ud, og hvem der vinder årets X Factor. Spændingen er altid intakt helt til det sidste, og det gør X Factor til et oplagt show at spille på.

Nu kan du spille odds på, hvem der ryger ud fredag aften, men selvfølgelig også oddse på, hvem der ender med at vinde X Factor 2017.

Spil på både vinderen af X Factor 2017, og hvem der bliver stemt ud i det næste live show hos Danske Spil, som har odds på hele Danmarks sangkonkurrence numero uno.

Odds på X Factor her >>

 

X Factor odds: Spil på deltagerne i 2017

Se alle odds på X Factor herunder hos Danske Spil. Her kan du også spille på, hvilken dommer der står bag de(n) vindende deltager(e) i år.

 

Hvilken deltager vinder X Factor 2017?

Chili: 2.40 Mia: 2.70
Morten: 5.50 Samanta: 9.00
VKation: 15.00
De Unge vinder: 1.35
De Unge vinder ikke: 2.90

 

Mia og Morten er favoritter

Bootcamp’en er nu overstået, og tilbage står årets ni deltagere, som vi får fornøjelsen af i liveshowsene.

Favoritterne blandt de ni finalister er den bare 15-årige Mia og 26-årige Morten Nørgaard, som begge er sat til odds 4.00 hos Danske Spils Oddset.

Mia har en fantastisk stemme, skriver sin egne sange og har et enormt musisk talent, som gør hende til en af de helt store favoritter i år. Hun coaches hele vejen af Thomas Blachman, som i år har fået fornøjelsen af de unge artister.

Også Morten Nørgaard har en stemme som kan tage ham hele vejen, men den unge, charmerende sanger kæmper angiveligt med sine egne nerver, og dem skal han have styr på, hvis han skal gå hele vejen i årets konkurrence. Det bliver Remee, som skal forsøge at banke nervøsiteten ud af det spirende talent inden de store liveshows, og lykkedes dét, kan Morten altså meget vel blive den næste X Factor-vinder.

Mette Lindberg har æren af den tæt på umulige opgave det er, at føre en gruppe hele vejen til sejren i X Factor. Det er dog endnu for tidligt at udelukkede de øvrige deltagere i år, hvor også Samanta, gruppen VKation samt Chili og Martin spås gode chancer for at vinde X Factor-konkurrencen i år.

Odds på X Factor her >>

 

danske-spil-oddset-580x330