Odds på X Factor

odds_paa_x_factor_top

X Factor er et af landets mest populære TV-shows overhovedet, og hver fredag, når X Factor ruller over de danske TV-skærme, sidder hundredtusinder af danskere klar ude i stuerne og stemmer med på deltagerne. Hvem skal videre, og hvem skal ikke? Dét er det store spørgsmål hver fredag, og du har en del af magten, når du på ægte demokratisk vis placerer din stemme på din yndlings X Factor-deltager.

Hver uge er Danske Spil klar med odds på X Factor, hvor du kan oddse på hvem der ryger ud, og hvem der vinder årets X Factor. Spændingen er altid intakt helt til det sidste, og det gør X Factor til et oplagt show at spille på.

Tidligt i showet er det ofte kun muligt at se odds på vinderen af X Factor, men efterhånden som konkurrencen spidser til, gør Danske Spil det også muligt at oddse på, hvem der ryger ud af X Factor den kommende fredag.

Netop nu er der odds ude på både vinderen af X Factor 2016, og hvem der bliver stemt ud i det næste live show. Se alle odds på X Factor herunder hos Danske Spil.

 

Odds på X Factor 2016 her >>

 

Odds på hvem der bliver stemt ud af X Factor

Der resterer nu blot fire deltagere i X-Factor 2016, og fredag d. 25. marts får vi svaret på, hvem de tre finalister bliver i årets finaleshow.

Alex er favorit til at ryge ud denne fredag, hvilket vil efterlade Rheem, Embrace og Andrew Murray i finalen.

Herunder finder du odds på hvem der er den næste deltager der må forlade X Factor, og hvem der vinder X-Factor i år.

Odds på hvem der bliver stemt hjem:

Indlæser odds…

 

Odds på X Factor 2016 her >>

* Find spillet på Oddset under Underholdning – Danmark

 

Odds på vinderen af X Factor

Herunder kan du se odds på vinderen af X Factor hos Danske Spil, og vi kan afsløre, at Reem og Embrace er favoritter netop nu. Erfaringen med odds på X Factor siger dog, at man ikke skal tage noget for givet på nuværende tidspunkt. Odds på X Factor reguleres løbende gennem hele konkurrencen, og derfor kan der være super gode odds at hente, hvis du allerede nu kan spotte, hvem der eventuelt kan overraske i X Factor i år.

Se odds på X Factor 2016-vinderen her:

Indlæser odds…

 

X Factor finalisterne

Gik du glip af de første X Factor-shows i år, og er du ikke helt opdateret på hvem der er hvem, kan du herunder se en kort introduktion af alle X Factor finalisterne i år.

 

Reem

Dommer: Mette Lindberg

Reem er 17 år og går til daglige i 1. G. på Lyngby Gymnasium. Hun startede sin sangkarriere hjemme på børneværelset, hvor hun altid har glædet familien med sin smukke sangstemme, og da hun gik ud af 10. klasse stod hun for første gang på en scene til afslutningsfesten. Dét har givet hende mere blod på tanden, og nu er hun altså en af favoritterne til at vinde X Factor i år, hvor hun er én af Mette Lindbergs tre unge solister.

Odds netop nu: 2.00 hos Danske Spil

 

Embrace

Dommer: Remee

Gruppen Embrace er hurtigt blevet en publikumsfavorit i årets X Factor. De to angolanske søstre Anilde (22) og Azilda (19) kom til Danmark for 15 år siden, og har arvet deres kærlighed til musikken fra deres far. Senere er pigerne blevet inspireret af den amerikanske superstjerne Beyoncé, som begge søstre mener er en fortræffelig sangskriver og performer. Azilda går til daglig på musikalsk grundkursus i Holstrebro, hvor hun forsøger at lære mere om musik på sang- og sangskriver-linjen. Store søster Anilde tjener til dagen og vejen som pædagogmedhjælper og lærervirkar. Embrace er under Remees kyndige vejledning også en favorit til at vinde X Factor i år.

Odds netop nu: 2.10 hos Danske Spil

 

Andrew Murray

Dommer: Thomas Blachman

X Factor 2016s helt egen rockstjerne. Sådan beskrives den 52-årige Andre Murray, som flyttede til Danmark fra England i 1988. Andrew bor til dagligt i Helsingør med sin 21-årige datter, og arbejder med at pakke medicin hos Biogen. Sangkarrieren startede som 19-årig, hvor han i mange år underholdte gæsterne på diverse pubs i England, og da han flyttede til Danmark stod han hurtigt på Strøget i København og underholdte de mange handlende. Den musikalske inspiration finder Andrew bl.a. i Led Zeppelin forsangeren, Robert Plant, og Prince.

Andrew Murray er måske Thomas Blachmans stærkeste kort i årets X Factor-konkurrence.

Odds netop nu: 8.00 hos Danske Spil

 

Alex

Dommer: Mette Lindberg

Alex er 22 år, født i Paris, har boet det meste af sit liv i Belgien og residerer den dag i dag i Nærum med nogle gode venner. Moderen er dansker, faderen nigerianer og det aner man i Alex’ udseende, som allerede har fået mange pigehjerter til at smelte. Alex har et gigantisk musik-hjerte og kan også selv spille guitar. Den musiske inspiration kommer i første omgang fra Jack Johnson, som Alex beundrer for sin stemme og glimrende guitarspil, men også Frank Ocean og Paolo Nutini flyder ud af højttalerne hjemme hos Alex og vennerne.

Mette Lindberg kalder Alex for en romantiker, og har tidligere i showet udtrykt begejstring for Alex’ eksotiske og sexede udseende.

Odds netop nu: 22.00 hos Danske Spil

 

Mads Christian

Dommer: Mette Lindberg

Mads Christian er kun 16 år, men trods en ung alder, har han allerede forholdsvis stor musisk erfaring. Den unge sanger har blandt andet optrådt på diverse barer og restauranter i Tyrkiet, hvor familien ofte rejser på ferie sammen. Til dagligt går Mads i 1. G. på Gammel Hellerup Gymnasium, og når han ikke spiller på sin guitar eller finpudser sangstemmen, er Mads ofte ude og spille fodbold med vennerne.

Mads er en modebevidst ung mand, som nok har sine egne forslag til stylingen til live shows, for med Justin Bieber som sit helt store idol, skal Mads selvfølgelig se godt ud på scenen.

Opdateret: Ude

 

The Competition

Dommer: Remee

Bag “The Competition” gemmer sig Kristoffer og Theis, to 21-årige gentlemen fra Sindal ved Aalborg. Deres venskab blev stiftet da de blot var fire år gamle, og de har i mange år delt musik som en fælles hobby. Målet er at kunne rejse rundt i verden og underholde med deres egen musik. Kristoffer og Theis er begge fans af Blink 182, som sammen med bands som f.eks. Oasis, har medvirket til at forme disse to potentielle stjerner i svøb.

Kristoffer læser historie på Aalborg Universitet, og Theis går på HF og drømmer om at blive pædagog. Dommeren Remee, som skal føre dem hele vejen i X Factor i år, er også begejstret for mulighederne i “The Competition”.

“De har en kant og en energi, som aldrig før er set i X Factor”, siger Remee om de to nordjyske sangere.

Opdateret: Ude

 

Clifforth & Hein

Dommer: Remee

Allerede under auditions skilte Clifforth & Hein sig gevaldigt ud fra resten af X Factor-aspiranterne. 47-årige Torben og 43-årige Frank har begge levet et hårdt liv med stoffer og kriminalitet, men heldigvis ligger det bag dem, og nu bruger de bl.a. musikken til at holde fast i de gode ting i livet. Torben er familiefar til tre børn og arbejder til dagligtr som misbrugsbehandler, hvor han holder foredrag om at komme ud af misbrug. Frank arbejder lidt i samme boldgade, da han er uddannet pædagog og snart starter i nyt job på et bosted for mennesker med psykiske problemer. Begge går de tydeligvis meget op i styrketræning, og dét at nyde livet hver eneste dag.

“Torben og Frank har virkelig en historie at fortælle. De har været så meget mere igennem end nogen anden artist i X Factor. Samtidig overrasker Frank mig med hans rå og autentiske stemme”, siger Remee om sine to populære deltagere. Odds-sætterne hos Danske Spil tror dog ikke nær så meget på Clifforth & Hein, som er de største outsidere netop nu.

Opdateret: Ude

 

Sarah Glerup

Dommer: Thomas Blachman

Årets måske største overraskelse hedder Sarah Glerup. Den 30-årige Sarah er født med muskelsvind, og har derfor et betydeligt handicap – ikke kun i livet, men også i forhold til de øvrige deltagere. Men mens Sarah ikke kan springe rundt på scenen som de øvrige deltagere, har hun taget X Factor-Danmark med storm med sin stemme. Sarah arbejder til dagligt i kommunikationsafdelingen hos Enhedslisten på Christiansborg, og fritiden bruger hun på at spille brætspil med gode venner og passe katten “Scully”.

Sarah inspirerer mange med sin tilstedeværelse i X Factor, for trods hendes åbenlyse handicap, er Sarah ikke typen der giver op. Et af hendes store forbilleder er da også den kvindelige tegneseriehelt, Oracel, som kombinerer dét at have et handicap med livet som superhelt.

Opdateret: Ude

 

Jacob Bering

Dommer: Thomas Blachman

Østjyske Jacob Bering er 23-årig og kommer oprindeligt fra Smuk Fest-byen, Skanderborg. Jacob interesserer sig i særlig grad for historie, og beskrives som lidt af “en drømmer” der elsker at filosofere over livets store spørgsmål. Den musiske inspiration finder Jacob i alverdens musik, men han fremhæver Amy Whinehouse, Jack Johnson og Michael Jackson på en lang liste over inspirationskilder. Jacob er måske en alternativ type, hvilket tilsyneladende også er gået op for hans coach, Thomas Blachman.

“Selvom Jacob stadig er ret ung, så står han utroligt stærk både som menneske og sanger, og han tror på det, der foregår omkring ham. Jacob er sin egen kat over vejen”, siger Blachman om Bering.

Opdateret: Ude

 

danske-spil-oddset-580x330