Spil på X-Factor: – Hvilken dommer vinder X-Factor 2016

xfactor

Hvilken dommer vinder X-Factor 2016? Det er i skrivende stund endnu ikke afgjort, hvilke af årets X-Factor deltagere, som kommer videre til live shows i årets store sangkonkurrence på DR. Til gengæld har vi allerede nu fået løftet sløret for, hvem af dommerne der skal stå i spidsen for grupperne samt de unge og “gamle” solister.

Thomas Blachman strandede, til sin store utilfredshed, med solisterne over 23 år – en gruppe der iflg. Blachman er total blottet for talent i år. Den nye X-Factor dommer, Mette Lindberg, fik derimod den mest eftertragtede gruppe af deltagere, nemlig de unge solister, mens Remee får fornøjelsen af at skulle coache grupperne i år.

NordicBet er klar med odds på den vindende dommer i X-Factor 2016, og herunder kan du se odds på dommerne i årets X-Factor. Hvilken dommer, tror du, vinder X-Factor i år?

 

Odds på X-Factor hos NordicBet >>

* Find spillet hos NordicBet under TV-begivenheder – Danmark – X-Factor

 

Odds på dommerne i X-Factor

Mette Lindberg (De Unge): 1.85

Remee (Grupper): 2.70

Thomas Blachman (+23): 4.20

 

Hvilken dommer vinder X-Factor 2016?

Mens Mette Lindbergs flok af talentfulde sangere, er favorit til at indeholde den endelige X-Factor vinder i år, er der bestemt også gode muligheder hos Remee.

Remee har fået ansvaret for at coache grupperne i år, og her var der allerede under auditions flere publikumsfavoritter. Hvis du har fulgt X-Factor i år, husker du formentlig de to syngende “bad boys” eller Angola-søstrene, som var at finde overalt på Facebook i timerne efter udsendelsen. En tidlig publikumsfavorit? Vi får se.

Thomas Blachman har nærmest allerede dømt sig selv  ude, men er han nu også chanceløs i år, den velartikulerede sangdommer? Vi har tidligere set Blachman få helt utrolige ting ud af kun begrænsede talenter i X-Factor, og således skal man ikke  udelukke, at den kontroversielle Blachman overrasker alt og alle i år. Men iflg. hovedpersonen selv, er der dog ikke meget at arbejde med. En af Blachmans største profiler efter auditions, er den muskelsvindssyge Sarah, som stjal mange danskeres hjerte med sin sang til auditions. Men det er nok utænkeligt, at den kære Sarah ender med at vinde X-Factor i år.

Har du din egen personlige favorit blandt deltagere eller dommerne, så kan du spille på X-Factor hos NordicBet, hvor der altså er odds oppe på dommerne allerede nu. Odds på deltagerne følger som regel, når vi når til live shows.

Læs mere om X-Faxtor på den officielle hjemmeside hos DR.

 

Odds på X-Factor hos NordicBet >>

 

nordicbet-blue-580x330