Odds på vinderen af Melodi Grand Prix 2016: Se hvem favoritten er

nordicbet-blue-580x330

NordicBet er klar med odds på vinderen af det danske Melodi Grand Prix i 2016, og her er det Simone som er favorit til at vinde den populære sangkonkurrence.

Med sangen “Heart Shaped Hole” forventer NordicBet, at Simone bliver Danmarks næste MGP-vinder, men intet er som bekendt afgjort på forhånd.

Herunder kan du se alle odds på MGP 2016 hos NordicBet, og læse mere om det kommende Melodi Grand Prix.

 

Odds på MGP 2016 her >>

Find spillet på www.nordicbet.dk under Musik – Melodi Grand Prix

 

Odds på vinderen af det danske Melodi Grand Prix 2016:

Simone – Heart Shaped Hole 2.25
Sophia Nohr – Blue Horizon 5.50
Kristel Lisberg – Who Needs A Heart 6.50
Anja Nissen – Never Alone 7.00
Lighthouse X – Soldiers Of Love 10.00
Bracelet – Breakaway 12.50
Veronicas Illusion – The Wrong Kind 25.00
Jessica – Break It Good 25.00
Muri og Mario – To Stjerner 29.00
David Jay – Rays Of Sunlight 35.00

 

 

Odds på MGP 2016: – Simone er favorit

DR offentliggjorde onsdag de ti deltagende sange i det danske Melodi Grand Prix. Og Simone med ‘Heart Shaped Hole’ skiller sig ifølge NordicBet ud som feltets stærkeste.
Opvarmningen til det danske Melodi Grand Prix blev officielt blæst i gang, da DR onsdag frigav de ti sange, som 13. februar skal dyste om deltagelsen i den europæiske Eurovision-finale. Og efter at være dykket ned i sanghavet er oddssætterne fra NordicBet klar til at udråbe en favorit.

Simone, som deltager i det danske Melodi Grand Prix for tredje gang, åbner nemlig i det laveste odds med sangen ‘Heart Shaped Hole’.

“Simone er et kendt ansigt hos danskerne, og hun optræder efter vores vurdering med en bedre sang end den, der blev henvist til tredjepladsen i 2013. ‘Heart Shaped Hole’ minder lidt om Sia’s ‘Chandelier’. Med den moderne lyd og en stærk performance kan vi sagtens forestille os, at hun tager sejren”, siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Bookmakerens favoritfelt er i det hele taget præget af kvinder. Foruden Simone udgøres de fire største favoritter af Sophie Nohr og Kristel Lisberg, der begge har deltaget i X Faktor, samt dansk-australieren Anja Nissen. Sidstnævnte bidrag har Eurovision-vinderen Emmilie de Forest som medforfatter.

 

Odds på Melodi Grand Prix 2016 >>

Find spillet på www.nordicbet.dk under Musik – Melodi Grand Prix

 

MGP