Odds på Melodi Grand Prix 2016

eurovision 2016

Den traditionsrige familiefest – Det Europæiske Melodi Grand Prix – ruller igen af stablen på lørdag, d. 14. maj, i globen i Stockholm, og du kan selvfølgelig følge med – og stemme med – hjemme fra sofaen. DR viser showet live fra kl. 21.00.

Bet365 er klar med odds på det Europæiske Melodi Grand Prix til dig der gerne vil spille lidt penge på den store musikfest, og her er Rusland storfavorit til odds 1.66 med sangen “You Are The Only One”.

Placér dine spil på MGP-vinderen hos bet365  som har de bedste odds på Melodi Grand Prix 2016. Få derudover 1.000 DKK i bonus som ny kunde hos bet365. Du kan oddse helt frem til vinderen er fundet på bet365.

 

Odds på Melodi Grand Prix 2016 >>

– Find spillet på bet365 under “specialvæddemål” -> “Globale” – > Liveodds

 

Odds på vinderen af det Europæiske MGP 2016

Hvem vinder årets Melodi Grand Prix? Hvis du kan forudsige svaret på dét spørgsmål, er der penge at hente lørdag aften. Hos bet365 er der nemlig lækre odds på vinderen af det europæiske MGP 2016, og som nævnt herover er Rusland favorit til at vinde.

Og den russiske sang får rosende ord med på vejen fra vores MGP ekspert:

“Der er tale om en flot og velproduceret popsang i vanlig professionel russisk stil, og det er forståeligt, at bookmakerne tror på, at denne sang kan vinde. Det er en sang der helt bestemt har muligheden for at gå hele vejen og bringe Eurovisionen til Rusland næste år”.

 

Se odds på Melodi Grand Prix-vinderen:

Indlæser odds…

Spil på Melodi Grand Prix-vinderen >>

 

Af de skandinaviske lande, er det denne gang Island der er udråbt som største favorit af vores ekspert:

“Herfra er der stor fidus til at det Eurovisionsglade land Island klarer sig bedst i denne interne konkurrence. Den islandske sangerinde Greta har til gengæld både power og gennemslags kraft i hendes tydeligt nordisk inspirerede sang og understøttede hendes sang med et imponerende flot sceneshow i den islandske finale.

Gretas sang hedder ”Hear them calling” og høstede næsten 40.000 stemmer i den endelige finale. Vel at mærke i et land hvor der kun bor 320.000 mennesker.”

Du kan læse flere spilforslag fra vores ekspert her

 

Bedøm selv om du mener at Rusland fortjener rollen som favoritter:

 

 

 

Dårlige odds for dansk triumf i Stockholm

I løbet af de sidste 16 år har Sverige to gange afholdt det Europæiske Melodi Grad Prix. Og begge gange har Danmark hentet trofæet med hjem over storebælt. Først med Olsen Brødrene og siden med Emmelie De Forest der i 2013 tog sejren i Malmø. Det er derfor oplagt at skyde på endnu en dansk triumf.

Bookmakerne er dog ikke helt enige i den udlægning, og lige nu kan du hente høje odds 200 på dansk sejr i Stockholm. Lighthouse X ligner derfor ikke nogen oplagt bud på en vinder, men det er før set at et land har overrasket alt og alle.

Det er derfor kun tilbage at krydse fingre for, at de danske drenge leverer et show i verdensklasse med sangen “Soldiers of Love’.

 

Hør det danske bidrag her:

 

 

Regler ved det Europæiske MGP

Når det Europæiske Melodi Grand Prix’et ruller over din TV-skærm på lørdag, d. 14. maj, er der i alt 46 lande der afgiver stemmer.

I selve finalen vil der være 26 deltagende lande, hvoraf vi med sikkerhed har det arrangerende land og derudover Frankrig, Tyskland, Spanien, Italien og England er sikre på at være med i finalen. For de fem store lande er grunden, at de bidrager med en stor del af finaiseringen af det Europæiske Melodi Grand Prix.

Det er ikke muligt at stemme på sit eget land. I hvert fald er det seerne og en fagjury der i samarbejde finder ud af hvor mange point de enkelte lande skal have.

Sidder du selv med en drøm om at deltage i det Europæiske Melodi Grand Prix, skal du sikre dig at du er fyldt 16 år. Det er nemlig kravet for at kunne deltage.

 

Hvilken sang dommerne – og ikke mindst vi seere – ender med at kåre til vinder af Melodi Grand Prix 2016, må vi vente til lørdag aften med at finde ud af, men du kan altså allerede nu placere odds på din favorit til at vinde det Europæiske Melodi Grand Prix i år. Det sker hos bet365, som har de bedste odds på MGP netop nu!

 

Se Melodi Grand Prix odds her >>

* Find spillet under “Specialvæddemål -> Verden”

 

bet365-580x330