Odds på Manchester United vs Arsenal

Indlæser..

Søndag er venter der os endnu et af de helt store brag i Premier League, når Manchester United vs Arsenal er på plakaten på Old Trafford. Her kan United se frem til muligheden for at bygge videre på torsdagens 5-1 sejr over FCM, med en god præstation mod topholdet Arsenal. Arsenal er nummer tre i Premier League netop nu, og jagter Leicester som er to point foran i feltet. Arsenal fik kun 0-0 sidst mod Hull, og skal ud og have tre point her, hvis man vil holde trit med Leicester og Tottenham i toppen.

Arsenal giver odds 2.40, mens United kan spilles til odds 3.25 hos Bet365. Bookmakeren har flere hundrede væddemål og odds på Manchester United vs Arsenal, og du kan se dem alle via linket herunder.

Odds på Manchester United vs Arsenal >>

 

Optakt: Odds på Manchester United vs Arsenal

Man_UnitedManchester United fik oprejsning torsdag aften hjemme på Old Trafford mod FC Midtjylland, hvor en faretruende fiasko blev vendt fra 1-3 til 6-3 på overbevisende maner. Martial måtte udgå med en skade op til kampen, og den purunge Rashford fik i stedet lov at starte på toppen for United. Med to scoringer slog det unge United-talent til i sin debut, og Memphis strålede gang på gang i gennem hele kampen. Én ting er dog, når modstanderen hedder FCM, og en helt anden er, når det er The Gunners som kommer på besøg. Arsenal er naturligvis en helt anden kaliber end FCM, og hvis Martial og mange andre skadede spillere i United-lejren ikke når at blive klar til kampen, må man spørge sig selv om de unge United-spillere, har hvad der skal til for at vinde her.

Der var dog helt bestemt opløftende takter at spore hos United, som nu har vundet de to seneste kampe med 0-3 ude mod Shrewsbury og 5-1 hjemme over FCM. Før da spillede United ude i tre kampe i streg, hvor man spillede 1-1 mod Chelsea og tabte 2-1 til Sunderland og FCM. Det var en dårlig periode for United, men med de to seneste sejre peger pilen igen opad for De Røde Djævle, som nu skal forsøge at bygge videre på stimen med en god indsats mod Arsenal.

Arsenal er favoritter til dette opgør, på trods af at man møder United på Old Trafford. Ikke et hyppigt scenarie, men ikke desto mindre et faktum, da United giver odds 3.25, og Arsenal giver odds 2.40. Mens United havde succes i midtugen, gik det ikke godt for Arsenal, som mødte Barcelona hjemme på Emirates i London. Her punkterede Lionel Messi med to scoringer Arsenals Champions League-drømme for i år, da Barcelona rejste hjem med en 0-2 sejr.

 

Arsenal scorer ikke mange mål for tiden

ArsenalArsenal er ubesejret i Premier League i tre kampe i streg. Senest blev det til 0-0 hjemme mod Hull, og før det slog man Leicester med 2-1 hjemme og Bournemouth 0-2 ude. Arsenal har dog ikke scoret i de to seneste kampe mod Barcelona og Hull, og i kampen mod Leicester var Arsenal i store problemer, inden Leicester blev reduceret til 10 mand. Herefter fik Arsenal vind i sejlet, og scorede to gange. Sejrsmålet blev sat ind dybt inde i tillægstiden.

Arsenal er ikke i topform rent offensivt, og lader til at have svært ved at score mål mod stærke forsvar. United står ganske udmærket defensivt på banen, og det kan blive svært for Arsenal at komme igennem til mange chancer. Samtidigt er United stærke hjemme på Theatre of Dreams, hvor man kun har lukket 5 mål ind i hele sæsonen. De fem mål har dog kostet United dyrt, for til trods for kun fem scoringer imod sig hjemme, har United spillet fire uafgjort og tabt to af de i alt 12 hjemmekampe.

Kan Arsenal, som generelt ikke scorer mange mål for tiden, finde vej gennem det stærke United forsvar? Bliver der genvalg til succes-debutanten Marcus Rashford eller bliver Wayne Rooney eller Martial klar til at overtage? Det får vi svar på senest på søndag kl. 15.05, når det går løs med Man United vs Arsenal på Old Trafford. Herunder kan du se flere udvalgte odds på kampen hos Bet365.

 

Indlæser..

 

bet365-580x330