Livestream Tyskland vs Italien gratis på nettet

I aften kl. 20.45 tager Tyskland imod Italien, og her er der et lille pres på tyskerne, som ikke har spillet prangende fodbold på det seneste. Tvivlsomme præstationer mod slutningen af EM-kvalifikationen mod Irland og Georgien er blevet efterfulgt at to tabte venskabskampe mod Frankrig og England, så tyskerne forventer formentlig en sejr her mod Italien.

Livestream Tyskland vs Italien gratis på nettet hos bookmakeren bet365, som tilbyder live billeder fra kampen til alle kunder med penge på kontoen. Mens det ikke koster noget at se kampen hos bet365, er der dog det krav, at saldoen på kontoen ikke må stå i 0 kr.

Livestream Tyskland vs Italien hos bet365 >>

 

Livestream kampen sikkert og nemt

Livestream hos bet365 er i virkelig høj kvalitet ift. andre streaming-services, og det kan varmt anbefales at benytte sig af disse sikre, højkvalitets streams, fremfor at søge livestream fra kampe via Google, hvor du måske ender på tvivlsomme østeuropæiske, virusinficerede hjemmesider. Derudover er streamet optimeret til mobiltelefoner og tablets, som gør det perfekt at logge ind på kontoen og se kampene uanset hvor du befinder dig.

Samtidigt kan du jo overveje at spille odds før eller under kampene, for oddsene er altid lige ved hånden, når du livestreamer hos bet365.

 

Sådan fungerer livestream til Tyskland vs Italien

Er du i tvivl om hvordan det fungerer med livestreams hos bet365, så fortvivl ej. Forklaringen kommer lige her.

Alt du skal gøre er, at logge ind på din konto og gå til Live Billeder i menuen. Her vil du blive præsenteret for et “TV-program” som du kan se nederst på siden, hvor du kan se klokkeslæt for kommende kampe, og nemt vælge lige præcist den kamp, du gerne vil se.

Vær opmærksom på, at du skal have lidt penge på kontoen før livestreams er tilgængelige, men én krone er i teorien nok, for der er ikke noget krav om, hvor mange penge der skal stå på kontoen.

Tip: Vil du se kampen i stort format, kan du vælge at åbne den separate afspiller. Husk at slukke din pop-up blocker, hvis du har sådan en installeret på din computer. Vil du streame kampen fra mobil/tablet, kan du logge (uden NemID) og hurtigt finde frem til kampen via Liveodds-sektionen, hvor du kan se kampen og liveodds på samme tid.

Læs mere om livestream her

bet365_livestream