Livestream: Se og odds på Real Madrid vs Atletico Madrid

Indlæser..

Lørdag byder på et vaskeægte derby-topopgør i spansk fodbold, hvor Real Madrid tager imod lokalrivalerne fra Atletico Madrid på Santiago Barnabeu. Ingen af mandskaberne kan i realiteten bruge et point til noget, for Barcelona er ved at stikke af i toppen af tabellen, hvor der er 8 point ned til Atletico på andenpladsen.

Kun en sejr gælder her, og det bør garantere for et underholdende opgør. TV3+ viser kampen direkte i dansk TV, men du kan også livestreame kampen på nettet hos bet365, som har rettighederne til at vise spansk fodbold i Danmark på deres Live Billeder-platform. Hos bet365 kan du se kampen gratis, hvis blot du har én krone på din konto. Bet365 har også odds på Real Madrid vs Atletico Madrid, og her er Real Madrid favoritter til odds 1.73.

Atletico Madrid er store underdogs, men har været imponerende på udebane i denne sæson, og kan måske overraske bookmakerne her. Atletico Madrid kan spilles til odds 5.25. Uafgjort kan ingen af klubberne være tjent med, men det er naturligvis langtfra et usandsynligt udfald. Tror man på pointdeling i opgøret, kan man spille uafgjort til odds 3.60.

Se odds og livestream Real Madrid vs Atletico >>

 

Livestream Real Madrid vs Atletico Madrid

For at kunne livestreame Real Madrid vs Atletico Madrid hos Bet365, skal du blot have en aktiv konto. Med aktiv forstås således, at din konto ikke må stå i nul kroner. Hvis du har penge på kontoen, kan du se livestream hos Bet365, ved at gå til “Live Billeder” i menuen.

Herefter åbner sig en pop-up, hvor du kan se kampen live, når du er logget ind på din konto. Sørg for at din browser tillader pop-ups fra Bet365, da vinduet ellers måske bliver lukket ned igen per automatik.

Det koster ikke noget at se livestream hos Bet365, når du blot har en aktiv konto. Herunder kan du se hvordan livestream pop-up’en ser ud hos Bet365, og få en smagsprøve på flere kampe du kan se via livestream hos Bet365.

real_madrid_vs_atletico_madrid

Kom i gang med livestream hos Bet365 >>

 

Flere odds på Real vs Atletico

Bet365 tilbyder et hav af odds på Real Madrid vs Atletico, og herunder kan du se udvalgte real time odds fra Bet365. Det er værd at bemærke, at der selvfølgelig også er liveodds på kampen, og du kan livestreame kampen på mobilen, tablet eller PC og livebette samtidigt.

Det er nemt og overskueligt, og i øvrigt en super sjov måde at oddse på, når man ser fodbold.

Indlæser..

 

bet365-580x330