Odds på Liverpool vs Arsenal: Få 200 kr. risikofrit spil på kampen

liverpool-arsenal-risikofrit-vaeddemaal-betsafe

Onsdag d. 13. januar er der topbrag på Anfield, når Liverpool hjemme tager imod Premier Leagues tophold fra Arsenal. Liverpool er nr. 8 og har brug for tre point for at hale ind på Europa League-pladserne, mens Arsenal forsøger at udbygge forspringet til Leicester og Manchester City i toppen.

Kampen vises direkte på TV3+ fra kl. 21.00, og Betsafe er klar med et 200 kr. risikofrit væddemål på Liverpool vs Arsenal*.

 

Spil 200 kr. risikofrit på Liverpool vs Arsenal >>

* Regler og vilkår gælder

 

Sådan aktiverer du dit risikofrie spil

For at kunne spille 200 kr. risikofrit på Liverpool vs Arsenal, skal du først lave en indbetaling på præcist 200 kr. inden d. 13/1-2016 kl. 20.45 (et kvarter før kampstart).

Når du har lavet din indbetaling, kan du spille 200 kr. risikofrit på 1X2-væddemål på kampen. Vinder du på dit væddemål, skal gevinsten omsættes én gang til minimum odds 1.50. Taber du derimod på væddemålet, får du dine 200 kr. tilbage på kontoen – kvit og frit – uden omsætningskrav.

 

Odds på Liverpool vs Arsenal

Når du skal spille på 1X2-markedet er det selvfølgelig interessant at kigge lidt på odds på Liverpool vs Arsenal hos Betsafe, og her er der odds 2.75 på Liverpool, mens der er odds 2.50 på Arsenal. Tror du mere på en pointdeling i dette opgør, kan du spille på uafgjort til odds 3.40, og da der er tale om et 200 kr. risikofrit væddemål, kan der være god værdi i at gå efter det højeste odds.

Uafgjort synes heller ikke som et urealistisk udfald af kampen, som dog kan svinge begge veje. Hvem tror du vinder?

Se alle odds på kampen hos Betsafe, som har flere end 120 oddsmarkeder på kampen netop nu.

Husk det kun er 1X2-væddemål der gælder ift. dit risikofrie væddemål, men du er selvfølgelig velkommen til at spille på de mange andre spændende odds på Liverpool vs Arsenal hos Betsafe.

Odds på Liverpool vs Arsenal hos Betsafe >>

 

betsafe-black-580x330