Få 50 kr. Live-free bet på Oddset

50_kr_freebet_danske_spil

Frem til og med torsdag d. 10. marts 2016 kan du score dig et 50 kr. Live-free bet til Oddset hos Danske Spil.

Alt du skal gøre er at satse 50 kr. på en kupon med én eller flere kampe fra en europæisk fodboldliga eller turnering. Du vælger selv kampen(e) til din kupon, og så snart du har satset mindst 50 kr., vil du have et 50 kr. Live-free bet tilgængeligt, næste gang du satser præcist 50 kr. på et live bet på Oddset.

Med Champions League- og Europa League-kampene i denne midtuge, er der rigeligt med muligheder for at score dig et 50 kr. Live-freebet.

I Champions League er der f.eks. Chelsea vs PSG på plakaten onsdag aften, og i Europa League kan vi se frem til store brag som Dortmund vs Tottenham og Liverpool vs Manchester United. Der er masser af fede kampe på programmet i de kommende dage, så der er rigeligt at vælge imellem på Oddset. Se alle odds og kampe hos Danske Spil.

Få 50 kr. Live-free bet her >>

 

Sådan får du 50 kr. Live-free bet

Du skal naturligvis have en spillekonto hos Danske Spil, så du kan spille på Oddset. Når du er logget ind vælger du din kamp – eller kampe – til din kupon, og satser mindst 50 kr. Bemærk at du ikke må spille Systemspil eller vælge Live-væddemål på din kvalificerende kupon. Her skal alle kampe på kuponen altså være før kick off.

Kvalificerende kupon:

saadan_faar_du_free_bet1

 

Når du har spillet en kupon med minimum indsats 50 kr., vil du kunne aktivere dit Live-free bet, ved at vælge et Live-væddemål og sætte indsatsen til præcist 50 kr. Herefter vil du kunne vælge at betale med dit 50 kr. Live-free bet som i eksemplet herunder.

Sådan bruger du dit Live-free bet:

saadan_faar_du_free_bet2

 

Dette tilbud gælder indtil torsdag den 10.03.2016 kl. 23:59, og tilbuddet kan kun anvendes én gang pr. kunde. Hvis du vinder på dit Live-free bet, beholder du free bet-gevinsten. Free bet-gevinsten udregnes som free bet-værdien ganget med det spillede odds, som er angivet på kuponen minus freebet-værdien. Eksempel: 50 kr. freebet indskudt til odds 3,00 giver en gevinst på 150 kr. minus 50 kr. = 100 kr., som indsættes på spilkontoen.

Spil Oddset hos Danske Spil >>

 

danske-spil-oddset-580x330