DBU Pokalen: Odds på SønderjyskE vs AGF

Indlæser..

20 år er der gået siden AGF sidst stod i en pokalfinale. Dengang sikrede Stig Tøfting og Peter Degn en 2-0 sejr over ærkerivalerne fra Brøndby, men siden da har AGF været som forsvundet fra den øverste halvdel af Superligaen og de afgørende finalerunder i DBU Pokalen. Mange trænere i AGF har gennem årene nedprioriteret pokalturneringen, da man mente det var ligaen der skulle satses på, og hvor godt dét gik, behøver man ikke være nogen stor fodboldhistoriker for at kunne mindes.

I år skal det således være, og pokaldrømmen lever for alvor i AGF i år, hvor Glen Riddersholm også har udtalt, at man tager pokalen alvorligt i denne omgang. Det skal man naturligvis også, for kan det blive til en sejr mod SønderjyskE tirsdag aften i Haderslev, vil AGF være i semifinalen – tættere på et dansk klubtrofæ end man har været i 20 år.

Foran Glen Riddersholm og AGF-spillerne står SønderjyskE, Superligaens nummer tre, som bestemt ikke er nogen walkover for AGF. SønderjyskE er da også bookmaker-favoritter til at knuse AGFs pokaldrøm, hvor Bet365 giver odds 2.45 på SønderjyskE, mens AGF kan spilles til odds 2.90.

Herunder kan du se flere odds på SønderjyskE vs AGF i DBU Pokalen.

Odds på SønderjyskE vs AGF >>

 

Indlæser..

 

 

Spilforslag: SønderjyskE vs AGF

Både SønderjyskE og AGF spillede på udebane i forårets første Superliga-kamp. Mens SønderjyskE kunne tage 1-1 med hjem fra Randers ovenpå to scoringer i kampens sidst minutter, spillede AGF en Dr. Jekyll & Mr. Hyde forestilling i Odense. Efter en fortræffelig første halvleg fra AGF’ernes side kunne De Hvide gå til pausen med en 0-2 føring, som efter pausen blev vekslet til 2-2 og ét point.

Hvis AGF kan finde formen fra de første 45 minutter mod SønderjyskE, kan AGF meget vel trække sig ud af denne kamp som vindere. Det er dog stadig et stort ubeskrevent blad, det AGF mandskab Riddersholm har i støbeskeen, og vi tror mest på SønderjyskE i dette opgør. Det skyldes ikke mindst, at SønderjyskE altid er et hold der forstår at fighte til sidste fløjt, og det har vi ikke set fra AGF i meget lang tid. Senest i Odense har AGF også kun damp til 45 minutter, med al respekt for AGF-holdet som har vist gode takter fra tid til anden, så bør SønderjyskE vinde en ægte pokalfight på hjemmebane mod AGF.

Vi spiller SønderjyskE til odds 2.45 hos Bet365.

Odds på SønderjyskE vs AGF >>

 

bet365-580x330