Dansk Melodi Grand Prix Odds: – Spil på vinderen

Lørdag aften står i Melodi Grand Prixets tegn, når Annette Heick og Johannes Nymark inviterer til MGP-fest på DR1 kl. 20.00.

Sidste år vandt Lighthouse det danske MGP, men hvem vinder i år og bliver Danmarks repræsentant i Eurovision Song Contest i Ukraine senere på året?

Opdateret: Dansk Melodi Grand Prix 2017 er i fuld gang og lige nu kan du spille på vinderen. Spil live og se alle odds på bet365. Klik på nedenstående link for at se aktuelle odds.

Spil live på MGP hos bet365 >>
– Gå til “liveodds” og vælg “Danmark” i menuen for at se odds og spil på MGP.

 

Spil på vinderen hos bookmakeren bet365, som er klar med dansk Melodi Grand Prix odds allerede nu. Favoritterne er Ida Una med “One” og Sada Vidoo med “Northern Lights”, som kan spilles til odds 2.25 og 3.00.

Også Anja med “Where I Am” til odds 6.00 er en seriøs kandidat iflg. bookmakeren, hvorefter oddsene på vinderen stiger kraftigt. Se dem forneden eller hos bet365.

Spil live på MGP hos bet365 >>

 

Se de danske Melodi Grand Prix odds her:

Ida Una – One 2.25
Sada Vidoo – Northern Lights 3.00
Anja – Where I Am 6.00
Johanna Beijbom – A.S.A.P 14.50
Jeanette Bonde – Hurricane 19.50
René Machon – Warriors 25.00
Anthony – Smoke In My Eyes 29.00
Rikke Skytte – Color My World 30.00
Thomas Ring – Vesterbro 45.00
Calling Mercury – Big Little Lies 75.00

 

Spil på MGP hos bet365 >>

 

Nye regler: Sådan findes MGP vinderen i 2017

Når det danske Melodi Grand Prix løber af stablen lørdag d. 25. februar, er det med særligt én markant ændring ift. sidste og andre år. Der er nemlig ændret i måden, hvorpå vinderen af MGP udvælges.

Årets jury udgøres i år af fem helt almindelige danskere, og disse fem personer har i alt 50% af samtlige stemmer. Det gælder ikke kun i indledende runde, hvor der kan stemmes på alle ti sange, men også i finalerunden, hvor de tre bedste sange er tilbage.

De øvrige 50% af stemmerne tilhører den danske befolkning, som kan stemme med via SMS og den særlige DR Grand Prix-app.

Men hvem er de fem “helt almindelige danskere” så, som udgør juryen i år? DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme beskriver juryen således:

“De her fem er valgt, fordi de simpelthen er eksperter i Eurovision Song Contest og ikke blot dansk Melodi Grand Prix. De har interesseret sig for Eurovision i mange, mange år og dyrker det, som om det snarere er en livsstil frem for bare en hobby. De ved utroligt meget om Eurovision, og gennem årene har de analyseret i detaljer, hvad der virker og ikke virker. At disse fem kompetente mennesker sammen med danskerne skal vælge en vinder, giver os det bedste grundlag for igen at komme i finalen i Eurovision.”

 

Her er MGP juryen i år

Mogens Dalsgaard Myklebust, 43 år
Har rejst til seks Eurovision-shows og har desuden været til utallige nationale finaler i Sverige. Har været medlem af den danske Grand Prix-fanklub i 25 år.

Mette Thorning Svendsen, 46 år
Har rejst til fem Eurovision-shows og har desuden været til flere nationale finaler i Sverige. Har tidligere været redaktør på Grand Prix-fanklubbens medlemsblad.

Peter Hansen, 29 år
Har rejst til tre Eurovision-shows og har desuden været til utallige nationale finaler i Sverige, Island og Estland.

Morten Kaiser, 26 år
Har rejst til tre Eurovision-shows og ét Junior Eurovision og har desuden været til flere nationale finaler i Sverige.

Søren Toft, 42 år
Har rejst til Eurovision 11 gange og har desuden været til utallige nationale finaler i Sverige. Har været medlem af den danske Grand Prix-fanklub i 16 år.