Dagens Spilforslag: Odds på Tyskland vs England (venskabskamp)

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Tyskland vs England (Venskabskamp)

Vi spiller: England: Odds 5.75 (set hos bet365)

Spilstop: Lørdag d. 26.03. 2016 kl. 20.45

TV: TV3 Sport1

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Dagens Spilforslag: England vinder

Tyskland viste lidt svaghed i slutningen af deres EM-kvalifikation, og tabte blandt andet i efteråret til Irland og havde problemer med at slå Georgien hjemme.

England vandt samtlige 10 kval-kampe og i suveræn overlegen stil med en målscore på 31-3.

Vi synes odds 5.50 er for højt i en træningskamp som denne, selv om Tyskland selvfølgelig bør være favoritter på hjemmebanen.

Vi spiller England-sejr til odds 5.75 hos bet365

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

Venskabskamp: Tyskland vs England

De regerende verdensmestre fra Tyskland tager imod England i denne venskabskamp forud for EM til sommer i Frankrig.

Begge mandskaber spås gode chancer ved det forestående EM, og i den tyske lejr peger Toni Kroos England som en realistisk Europamester anno 2016. England som har skuffet ved utallige slutrunder de seneste mange år, har iflg. den tyske Real Madrid-spiller et særdeles godt hold til den kommende slutrunde.

“England har et rigtig godt hold, og de har en god chance til sommer. Hvis man kigger på deres trup, er det åbenlyst, at de har gode spillere. De ved, hvad de laver, og de har hurtige offensive spillere”, siger Kroos ifølge Sky Sports.

Tyskland er uden Bastian Schweinsteiger til kampene mod England og Italien som venter i de kommende fire dage. Schweinsteiger er ude med et beskadiget inderste ledbånd i knæet. Til gengæld er Mario Gomez tilbage i truppen, efter kun at have spillet fire landskampe siden EM i 2012. Han er netop nu topscorer i den tyrkiske liga med 19 mål i sæsonen.

Tyskland sluttede EM kvalifikationen i efteråret af med et nederlag i Irland på 1-0 og derefter at have store problemer mod Georgien i 2-1 sejren hjemme i sidste kamp.  Det blev dog til forholdsvis sikkert avancement på gruppens førsteplads foran Polen og Irland.

I november var Tyskland senest i kamp, hvor det blev til 2-0 nederlag ude mod Frankrig.

England knuste alt og alle i EM kvalifikationsgruppe E, hvor det blev til 10 sejre i ligeså mange kampe. En frygtindgydende målscore på 31-3 vidner om Englands overlegenhed i gruppen, hvor San Marino var den helt store prygleknappe. England vandt bl.a. med 11-0 samlet over begge kampe mod San Marino.

Englands største udfordring kom fra Schweiz, som endte på gruppens andenplads – hele 9 point efter England. I det interne opgør vandt England først 0-2 i Schweiz i den første kamp i gruppen, og senere blev det igen 2-0 i engelsk favør, da holdene mødtes på Wembley.

England har spillet to træningskampe siden EM-billetten kom i hus. Først tabte England 2-0 i Spanien, og derefter vandt England 2-0 hjemme mod Frankrig. Begge kampe blev spillet i november 2015.

 

Odds på Tyskland vs England

bet365 har odds på Tyskland vs England, og herunder kan du se real time 1X2-odds samt udvalgte odds på andre markeder:

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

 

bet365-580x330