Dagens Spilforslag: Odds på Leicester vs Liverpool

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Leicester vs Liverpool (Premier League)

Vi spiller: Leicester: Odds 2.63 (set hos Bet365)

Kampstart: Tirsdag d. 02.02.2016 kl. 20.45

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Tæt opgør i vente mellem Leicester og Liverpool

Selv om Leicester førte Premier League ved juletid, var der ikke mange der for alvor troede – eller tror – på, at Leicester kan gå hele vejen og rent faktisk vinde Premier League i år. Men selv om Leicester da også tabte førstepladsen kortvarigt til Arsenal, er det nu igen Leicester på toppen af verdens hårdeste liga – tre point foran både Arsenal og Manchester City.

Det er ligesom med brumbassen, som ikke ved, den ikke kan flyve. Leicester burde måske ikke føre Premier League lige nu, hvis man kigger på truppens værdi i kroner og øre, men det gør de, og hver gang Schmeichel og resten af Leicester-mandskabet går på banen, spørger man sig selv: “Er det nu stimen stopper?”.

Indtil videre har Leicester formået at holde stimen kørende, selv når det så ud til at være for meget op ad bakke. For nyligt var Leicester f.eks. i stærk modvind på White Hart Lane mod Tottenham, men takket være en stærk defensiv indsats – og en målmandspræstation i absolut verdensklasse – hold Leicester og Kasper Schmeichel nullet helt til kampens slutning. Her lykkedes det ydermere Robert Huth at heade et hjørnespark i kassen, og så gik det som det er gået så ofte før i denne sæson – nemlig med tre point til Leicester.

Leicester må efterhånden begynde at indstille sig på at være indehaver af favoritrollen, når man løber på banen, og således er det også tilfældet denne gang mod Liverpool. Leicester er 6-4-1 for sæsonen på hjemmebane, og Liverpool har kun vundet én af de sidste fire Premier League-kampe.

Ovenpå Kasper Schmeichels fabelagtige præstationer for Leicester i denne sæson, har der eftersigende været stor interesse for at hente Schmeichel til Anfield, så det bliver spændende at se, om Kasper Schmeichel kan finde storformen frem mod sin – måske – kommende arbejdsgiver.

 

Dagens Spilforslag

En jernhård Leicester-defensiv har betydet kun ét nederlag på hjemmebane i denne sæson, og da Liverpool har haft problemer med at score mod stærke defensive mandskaber på det sidste, tror vi, der venter Liverpool en svær udekamp på Walkers Stadium.

Kan Kasper Schmeichel og resten af Leicester-forsvaret holde nullet på hjemmebane endnu engang, bør vejen være banet for en sejr til Leicester. Mens vi spår mest boldbesiddelse til Liverpool, vil det formentlig ikke udmunde i alt for mange chancer, hvorimod Leicester med deres direkte angrebsspil er i stand til at gøre ondt på Liverpools til tider usikre forsvar.

Vi tror på Leicester og spiller 1-tallet til odds 2.63.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Leicester vs Liverpool

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Leicester vs Liverpool.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330