Dagens Spilforslag: Odds på Arsenal vs Leicester

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Arsenal vs Leicester (Premier League)

TV: TV3 Sport 2

Vi spiller: Leicester: Odds 5.00 (set hos Bet365)

Kampstart: Søndag d. 14.02.2016 kl. 13.00

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Kan Leicester overraske igen, igen?

I Dagens Spilforslag på Odds.dk ser vi nærmere på det ene af dagens to topopgør i Premier League, nemlig Arsenal vs Leicester. Senere på dagen mødes Manchester City og Tottenham i Manchester, så der er lagt op til en stor søndag i Premier League, hvor de fire tophold møder hinanden indbyrdes.

Fem point adskiller nu Leicester City fra Tottenham og Arsenal i toppen af Premier League, og Leicester kan med en sejr her bringe sig hele 8 point foran ihf. Arsenal. At Leicester skal tages seriøst i topkampen blev understreget med Penol 1000, da Leicester satte Manchester City til vægs i Manchester med en 3-1 sejr i sidste weekend. Kun de færreste havde regnet med Leicester i dét opgør, ligesom kun de færreste har regnet med Leicester det meste af sæsonen. Gang på gang gør Kasper Schmeichel og co. skeptikerne og bookmakerne til skamme, for oddssætterne bliver ved at give os gunstige odds på Leicester-sejre, og Leicester bliver ved at levere varen. Stik mod alle odds.

Således er søndagens kamp mod Arsenal ingen undtagelse, hvor du kan få odds 5.00 på Leicester-sejren. Ser man på Leicesters tre seneste kampe, er de alle blevet vundt med 3-0 og 2-0 hjemme mod Stoke og Liverpool, og senest altså 1-3 i Manchester mod City. Leicesters jernhårde defensiv og en Kasper Schmeichel i absolut storform holder meget ofte modstandernes angreb i en skruetvinge, og selv om Arsenal spiller hjemme på Emirates i dette opgør, forventer vi ikke nogen målfest i Leicesters målende.

I Arsenals seneste to hjemmekampe er man gået fra banen uden at score. Først tabte The Gunners 0-1 til Chelsea, som ellers ikke just har haft et prangende forsvar i denne sæson, og derefter blev det 0-0 mod Southampton. Dog har man indimellem disse to opgør slået Burnley med 2-1 hjemme i FA Cup’en.

Senest Arsenal var i aktion, var på udebane mod Bournemouth, hvor Arsenal vandt en forholdsvis sikker 2-0 sejr. Dog havde Bournemouth mest boldbesiddelse og flest afslutninger på mål i det opgør.

Vi forudsiger en kamp, hvor Leicester kan være tilfredse med uafgjort, og hvor Arsenal skal frem og angribe i jagten på 3 point. Den ligger rigtig fint til Leicesters stærke defensiv og lynhurtige omstillinger, som vi tror kommer til at gøre ondt på Arsenals forsvar. Medmindre Leicester-forsvaret og Kasper Schmeichel har en off-day hos gæsterne, forventer vi ikke mange Arsenal-mål i dette opgør. Til gengæld går Leicester sjældent fra banen uden at score, og har altså også en målscore på 8-1 i de tre seneste kampe, hvor modstanderne bl.a. har heddet Liverpool og Manchester City.

 

Spilforslag

Vi håber og tror på en forlængelse af Leicesters vanvittige sæson i Premier League. Det bliver til en “overraskende” Leicester-sejr her, og Bet365 er stadig venlige nok til at forære os odds 5.00 på Leicester-sejr, hvilket selvfølgelig skal udnyttes.

Vi spiller Leicester til at vinde til odds 5.00.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Arsenal vs Leicester

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Arsenal vs Leicester.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330