Chelsea vs Manchester United odds: – Spil på FA Cup braget

Mandag d. 13. marts er der FA Cup-bold på plakaten på Stamford Bridge, når Chelsea tager imod Manchester United. Kampen kan ses på livestream hos bookmakeren bet365, som tilbyder live billeder fra kampen på hjemmesiden til deres aktive kunder.

Du kan også spille odds på Chelsea vs Man United hos bet365, som netop nu giver odds 1.75 på Chelsea, 3.60 på uafgjort og flotte odds 5.75 på Man United.

Følg slaget på “Broen” kl. 20.45 på 6’eren eller livestream hos bet365, som selvfølgelig tilbyder hundredvis af odds på Chelsea mod Man United i FA Cup’en mandag aften.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Chelsea vs Manchester United

Chelsea har ikke behøvet at koncentrere sig om europæisk fodbold i år, men i stedet ser The Blues ud til at være på vej til at snuppe Premier League titlen og måske også FA Cup’en. The Double er indenfor rækkevidde, men først skal Man United sendes ud af FA Cup’en, så Chelsea kan skrive sig på listen over semifinalister sammen med Manchester City, Arsenal og Tottenham.

Chelsea er nu ubesejret i de seneste 10 kampe i England, og har undervejs hentet FA Cup-sejre over Peterborough (4-0), Brentford (4-1) og Wolverhampton (0-2) for at nå til denne kvartfinale. Det er ikke den mest udfordrende række af modstandere, Chelsea har nedlagt for at nå hertil, men det samme kan siges om Manchester United, som har slået Reading (4-0), Wigan (4-0) og Blackburn (1-2) undervejs i turneringen.

United spillede så sent som i torsdags, hvor Mourinho og Co. var ude på en lang tur til Rostov og fik 1-1 med hjem. Returkampen i dét opgør spilles på torsdag, så programmet ser presset ud hos United. Faktisk har United allerede spillet 16 kampe i år, mens Chelsea “kun” har spillet 11.

Chelsea har kun fejlet i at vinde én hjemmekamp hele sæsonen, hvilket var 1-2 nederlaget til Liverpool i september. Siden da er det blevet til 12 sejre i ligeså mange forsøg på The Bridge, hvor Chelsea ydermere har scoret 38 mål og kun lukket seks ind i eget net.

 

Spilforslag til kampen

Senest Manchester United var forbi The Bridge var i oktober i 9. spillerunde, hvor Chelsea sejrede med 4-0, og det ligner ikke umiddelbart hævnens time for United, som er uden karantæneramte Zlatan Ibrahimovic. Også Bastian Schweinsteiger er tvivlsom, mens James Wilson er ude. Chelsea har ingen skader, og kan stille i stærkeste opstilling.

Det lugter af endnu en hjemmesejr til Chelsea, og vi spiller 3-0 til Chelsea til odds 13.00 hos bet365.

Spilforslag til Chelsea vs Man United:

  • Chelsea vinder: 1.75
  • Ciffertips: 3-0
  • Eden Hazard scorer først: 6.50

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

 

chelsea-manchester-united-logo